Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 27 Ocak 2021 - 11:33 Yorum: 0

Lodos şiddetlendi, dalgaların vurduğu sahil gölete döndü

Kocaeli'nin İzmit ilçesine etkili olan lodos fırtınası sebebi ile oluşan dev dalgalar sahillere vurdu.

Lodos şiddetlendi, dalgaların vurduğu sahil gölete döndü

Kocaeli'nin İzmit ilçesine etkili olan lodos fırtınası sebebi ile oluşan dev dalgalar sahillere vurdu. İzmit ilçesinde sahil kesiminde bulunan bir otopark, yükselen dalgalar sebebi ile gölete döndü.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün sarı uyarı verdiği Kocaeli'yi sağanak yağış ve lodos etkisi altına aldı. Gece saatlerinden itibaren etkili olmaya başlayan lodos sebebi, İzmit Körfezi'ndeki dalgalar sahili bastı. İzmit ilçesindeki sahil kesiminde bulunan otopark ve yol, lodos fırtınası oluşan dev dalgalar sebebi ile su altında kaldı. Dalgaların ara ara 1 metre yüksekliğe kadar ulaştığı sahil kesimindeki otoparkta park halinde bulunan araçlar suyun içinde kaldı. Sahil kısmında bulunan yolda ilerleyen araçlar ise göle dönen yoldan geçemedi. Araç sürücüleri tekrar geri dönmek zorunda kaldı.

Öte yandan, lodos ve sağanak yağışın gün boyunca kentte hakim olması bekleniyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber