Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Sağlık 19 Ekim 2017 - 15:28 Yorum: 0

Lokal anestezi ile göz onarımına ESCRS’den ödül

Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları Anabilim Dalı öğretim üyeleri, Avrupa Katarakt ve Refraktif Cerrahlar Derneği'nin (ESCRS) kongresine...

Lokal anestezi ile göz onarımına ESCRS’den ödül

Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları Anabilim Dalı öğretim üyeleri, Avrupa Katarakt ve Refraktif Cerrahlar Derneği'nin (ESCRS) kongresine sundukları tebliğ ile ödül kazandı.

Portekiz'in başkenti Lizbon'da gerçekleştirilen ESCRS-2017 kongresinde toplam 130 ülkeden 2 bine yakın bildiri sunuldu. Uludağ Üniversitesi Göz Hastalıkları Anabilim Dalı öğretim üyeleri Prof. Dr. Ahmet Tuncer Özmen, Doç. Dr. Berna Akova Budak ve Uzm. Dr. Sertaç Argun Kıvanç da, Lizbon'da önce Avrupa Kornea Derneği (EuCornea) kongresinde, sonrasında da ESCRS kongresinde 5'i poster 1" sözlü sunum olmak üzere 6 çalışma ile Uludağ Üniversitesi'ni ve Türkiye'yi temsil etti.

Uzm. Dr. Sertaç Argun Kıvanç, Doç. Dr. Berna Akova Budak ve Prof. Dr. Ahmet Tuncer Özmen'in "Ön segmentin delici yaralanmalarında, lokal anestezi ile primer onarımı yapılan hastaların klinik özellikleri" isimli çalışmaları kongrede ilgi gördü. ESCRS tarafından yapılan çalışmalar değerlendirilip puanlandıktan sonra en yüksek puan alan 40 çalışma burs ile ödüllendirildi. Uzm. Dr. Sertaç Argun Kıvanç da yaptığı bilimsel çalışmalar dolalıyısyal ESCRS tarafından burs ile ödüllendirilen bilim insanlarının arasında yer aldı.

Lokal anestezi ile göz onarımına ESCRS’den ödül

Lokal anestezi ile göz onarımına ESCRS’den ödül

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber