Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Ekonomi 07 Ekim 2022 - 09:32 Yorum: 0

Lokman Koçaslan Otomotiv, çözüm ortağı olmaya devam ediyor

Lokman Koçaslan Otomotiv, birçok sektörde hizmet veren firmanın araçlarını teslim etti.

Lokman Koçaslan Otomotiv, çözüm ortağı olmaya devam ediyor

Lokman Koçaslan Otomotiv, birçok sektörde hizmet veren firmanın araçlarını teslim etti.

Kömürcülük, çeltik kabuğu, tavukçuluk, büyükbaş hayvan ve tarım alanlarında hizmet Erşenler Tarım, filosuna 6 adet MAN TGX'i dahil etti. Lokman Koçaslan Otomotiv'in müşteri memnuniyetini temel aldığını ve hizmet verdiği bölgelerde tercih kaynağı olmanın büyük bir gurur kaynağı olduğunu vurgulayan Lokman Koçaslan Otomotiv Satış Temsilcisi Melih Kazi, "Müşterilerimizin çözüm ortağı olmak, müşterilerimizin operasyonel maliyetlerini en aza indirgemek ve en kaliteli hizmeti vermek bizlerin temel hedefidir. Tüm bu hedefler doğrultusunda, Bigadiç'in başarılı firmalarından olan Erşenler Tarım ile yapmış olduğumuz işbirliği bizler için çok değerli. Kendilerine teşekkür ediyor, araçlarımızın kendilerine hayırlı, uğurlu olmasını diliyoruz" diye konuştu.

Erşenler Tarım Yöneticisi Mehmet Erdoğan, "Kuruluş yılımız olan 2003 yılından beri ilk günden itibaren hem hizmet kapasitemizi, hem de ürün gamımızı geliştiriyoruz. Müşterilerimiz ve piyasanın talepleri doğrultusunda en yüksek kalite ürünü, en uygun fiyatlarla sunmaya çalışıyoruz. Yüksek kalite anlayışını temel alan bir firma olarak, tüm iş ortaklıklarımızda bu konuya dikkat ediyoruz. Bu sebeple hem kalitesi, hem güvenilirliği hem de verimliliği açısından sınıfının en iyilerinden olan araçlarla çalışıyoruz. Bunun yanı sıra hem satış, hem de satış sonrası hizmetlerde ihtiyacımız olan tüm desteği eksiksiz bir şekilde bizlere sunan Lokman Koçaslan Otomotiv'e teşekkür ederiz" dedi.

Teslimat törenine Erşenler Tarım Ortakları Mehmet Erdoğan, Ali Topuz ve Hüseyin Şenoğlu ile Lokman Koçaslan Otomotiv Satış Temsilcisi Melih Kazi katıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber