Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 25 Temmuz 2016 - 16:43 Yorum: 0

Lösemi Hastası Nisanur’a yardım kampanyası başlatıldı

Tokat'ta lösemi hastası 6 yaşındaki Nisanur'a Pazar Kaymakamlığı tarafından aylık olarak tedavi süreci tamamlanana kadar bin TL yardım yapılacağı,...

Lösemi Hastası Nisanur’a yardım kampanyası başlatıldı

Tokat'ta lösemi hastası 6 yaşındaki Nisanur'a Pazar Kaymakamlığı tarafından aylık olarak tedavi süreci tamamlanana kadar bin TL yardım yapılacağı, ayrıca yardım kampanyası başlatıldığı bildirildi.

Tokat'ın Pazar ilçesine bağlı Üzümören beldesinde yaşayan Osman (28) ve Çiçek (25) Şimşek çiftinin iki kız çocuğundan 6 yaşındaki lösemi hastası Nisanur Şimşek, 18 haftadır Ankara Hacettepe Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi görüyor. Küçük kızın haftada bir defa Ankara'ya gitmek zorunda olması nedeni ile asgari ücretle çalışan Osman Şimşek zor günler geçiyor. Ailenin yaşadığı sıkıntılı günlerin basında yer almasının ardından Pazar Kaymakamlığı tarafından aylık yardım yapıldığı, yardımların devam edeceği bildirildi. Pazar Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından alınan kararla aileye aylık bin lira yardım yapılmasına karar verildi. Vakıf imkanları neden ile bin lira olarak belirlenen yardımın tedavi süresince devam edeceği kaydedildi.

Öte yandan açılan yardım hesabına bin TL yardım yapıldığı öğrenildi. Yardımda bulunmak isteyenlerin Ziraat Bankası Pazar Şubesi TR14 0001 0008 7030 2678 1750 05 hesaba nakdi yardımda bulunabileceği bildirildi.

Lösemi Hastası Nisanur’a yardım kampanyası başlatıldı

Lösemi Hastası Nisanur’a yardım kampanyası başlatıldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber