Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 20 Nisan 2014 - 23:28 Yorum: 0

Lösemiden ölen çocuk doğum gününde anıldı

ABD'de lösemi tedavisi görürken yaşamını yitiren Eren Çöğendez'in ailesi, ilköğretim okuluna kütüphane yaptırılması amacıyla etkinlik düzenledi

Lösemiden ölen çocuk doğum gününde anıldı

ZONGULDAK (AA) - ABD'de lösemi tedavisi görürken yaşamını yitiren Eren Çöğendez'in ailesi, ilköğretim okuluna kütüphane yaptırılması amacıyla etkinlik düzenledi.

ABD'de lösemi tedavisi gördüğü Duke Üniversitesi Hastanesinde 21 Aralık 2006'da 13 yaşında hayatını kaybeden Çöğendez'in doğum günü dolayısıyla ailesi tarafından Kozlu ilçesine bağlı Kılıç İlköğretim Okuluna kütüphane yapılması amacıyla Atatürk Kültür Merkezinde etkinlik düzenlendi. 

Etkinlikte, özel televizyon kanalında yayımlanan ses yarışmasında birinci olan Hasan Doğru ile Kömür Karası Müzik Grubu, şarkılar seslendirdi. 

Melahat Çöğendez, etkinlikte yaptığı konuşmada, oğlunun doğum günüyle ilgili ilk adımı okul arkadaşlarının attığını belirterek "Oğlumun doktoru bir doğum günü yaşanmasını söylemişti. Okul arkadaşları Zonguldak'tan otobüslere binerek hep birlikte Ankara'ya geldiler. Çok güzel bir doğum günü hazırlamışlardı. O doğum günü her yıl çeşitli etkinliklerle devam etti. Kütüphane adımını çocuklara ışık tutacağı için attık. Bunu da sizlerle paylaştık. Buraya geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber