Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 11 Mart 2015 - 15:13 Yorum: 0

Lösemili çocuklardan Kayseri Barosu'na ziyaret

KAYSERİ (AA) - Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Hastanesinde tedavi gören lösemili çocuklar, Kayseri Barosu'nu ziyaret etti.Ziyarette, ayakta lösemi tedavisi gören 35 lösemili çocuğa,...

Lösemili çocuklardan Kayseri Barosu'na ziyaret

KAYSERİ (AA) - Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Hastanesinde tedavi gören lösemili çocuklar, Kayseri Barosu'nu ziyaret etti.

Ziyarette, ayakta lösemi tedavisi gören 35 lösemili çocuğa, avukatlık mesleği ve baro hakkında bilgiler verildi.

Kayseri Baro Başkan Yardımcısı Sedat Karabulut, barolarının çocuk hakları komisyonu tarafından lösemili çocuklara yönelik bir etkinlik düzenlediklerini, etkinlik kapsamında sinemaya götürülen çocukları şimdi de baroda ağırladıklarını söyledi.

Karabulut, "Bugün sizlerle burada bir araya geldik. Bundan sonraki dönemlerde başka zamanlarda ve mekanlarda sizlerle bir araya gelmek bizlere mutluluk verecektir" dedi.

Kayseri Barosu Yönetim Kurulu Üyesi Zahide Deniz de yıl içerisinde lösemili çocuklarla farklı etkinliklerle bir araya geldiklerini belirtti.

Ziyarette, avukat olmak isteyen bir çocuğa, avukat cübbesi giydirildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber