Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 27 Haziran 2016 - 12:53 Yorum: 0

LÖSEV Ailesi İftarda Buluştu

Eskişehir'in Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV) ailesi, iftar yemeğinde bir araya geldi.

LÖSEV Ailesi İftarda Buluştu

Eskişehir'in Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV) ailesi, iftar yemeğinde bir araya geldi.

On binlerce lösemili çocuğu parasız tedavi eden, Ramazanda binlerce aileye gıda ve ihtiyaç kolileri ulaştıran LÖSEV, Ramazan ayı boyunca Türkiye genelinde tüm ailelerini kucaklayarak, bağışçılarının destekleriyle lösemili çocukları ve ailelerini yalnız bırakmıyor. Bu kapsamda Türkiye'nin dört bir yanında lösemili çocuklar ve aileleri geleneksel LÖSEV iftar yemeklerinde buluşuyor. Ekonomik zorluklar içinde uzun bir tedavi sürecinden geçen lösemili çocuklar ve ailelerine yalnız olmadıklarını hissettirmek ve bir araya getirerek moral kazanmalarını sağlamak amacıyla düzenlenen iftarlara Eskişehir halkası da eklendi. Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde yapılan iftara, katılım oldukça yoğundu.

"ÇOCUKLARIN ZENGİNİ, FAKİRİ OLMAZ"

LÖSEV'den yapılan açıklamada ise, çocukların eşit olduğuna vurgu yapıldı. LÖSEV çalışmaları hakkında bilgilerin de verildiği açıklamada, "Çocukların zengini, fakiri olmaz. Doğarken hepsi eşit doğarlar ve onların hepsi en iyi sağlık, tedavi ve eğitim koşullarına kavuşturmalıdır. Bunu sağlayacak olan da "Biz Büyükleriz." LÖSEV'de bütün çocuklar eşittir. En mükemmel tedavi, en iyi koşullarda hiç bir ayrım yapılmadan verilir ve yüzde 92 oranında iyileşirler. Çocuk ve yetişkin bütün onkoloji hastalarının kanser hastalığı ile savaşabilmeleri için ilaçlar kadar doğal ve proteinden zengin beslenmeleri, hijyen ve temel ihtiyaçlarının eksiksiz olması, kuvvetli moralle hayata sımsıkı bağlanmaları gerekir. LÖSEV olarak biz diyoruz ki; bir çocuğun hayatından ve sağlığından daha değerli bir şey olamaz. Bu nedenle fitre ve zekatlarınız, ramazan bağışlarınız çocuklarımızın iyileşmeleri ve hayata sımsıkı sarılmaları için çok önemlidir" denildi.

LÖSEV Ailesi İftarda Buluştu

LÖSEV Ailesi İftarda Buluştu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber