Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 18 Ağustos 2016 - 10:58 Yorum: 0

LÖSEV, kurban bağışlarını bekliyor

Lösemili ve kanserli çocuklar için çalışmalarını devam ettiren LÖSEV, Kurban Bayramı için bağış kampanyasını başlattı.

LÖSEV, kurban bağışlarını bekliyor

LÖSEV, hayırseverlerden gelecek olan kurban bağışlarını bekliyor.

Lösemili ve kanserli çocuklar için çalışmalarını devam ettiren LÖSEV, Kurban Bayramı için bağış kampanyasını başlattı. LÖSEV'den yapılan açıklamada, lösemi ve kanser savaşı veren çocuklar ile ailelerin et ihtiyaçları için bağışların önemli olduğuna vurgu yapıldı. Açıklamada, kurbanların İslami şartlara göre kesildiği aktarılıken, "LÖSEV yıllardır kurban ve adakları dini usullere uygun, vekaleten kesiyor. Dini vecibeler yerine getirilerek kurbanlar kesilirken, lösemili ve kanserli çocukların da hayatları kurtarılıyor. LÖSEV, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın icazet ve kurban esasları doğrultusunda kurban bağışlarınızla binlerce lösemili ve kanserli çocuğu iyileştiriyor. Çocuklar ve ailelerinin 12 ay boyunca taze et ve et ürünleriyle beslenmelerini sağlıyor. Bağışlarınız sayesinde, hastası olan fakir, fukara ve yoksun insanların et yemesini, hasta çocukların en iyi koşullarda tek kuruş harcamadan iyileşmesini ve hayat bulmalarını sağlayarak kurbanın gereğini yerine getiriyor" diye aktarıldı.

"Bu yıl kurban bedeli 750 lira"

Bu yıl kurban bedelinin 750 lira, 255 dolar veya 230 euro olarak belirlendiğinin ifade edildiği açıklamada, "Ulusal Bankaların "Bağış" ekranından LÖSEV hesabına herhangi bir havale ücreti ödemeden bağışınızı gerçekleştirebilirsiniz. İnternetten kendi bankanızın "Bağış" sekmesini tıklayıp LÖSEV hesabımızı seçerek bağış yapabilirsiniz. Kurban bağışınızın yanı sıra dilediğiniz miktarlarda ve aylık katkılarda da bulunabilirsiniz. Vakfımızın resmi internet sayfasından vekaleten kurban ve bayram bağışı formlarımızı doldurarak kredi kartınızla bağış yapabilirsiniz. Vakfımızın Ankara merkez ve çeşitli illerindeki şubelerini telefonla arayarak bağış hakkında bilgi alabilir; kredi kartı ile ödeme talimatı vererek bağış yapabilirsiniz. Kredi kartınızla internet sitemizden, bağış formunu doldurarak, LÖSEV merkez yada şubelerimizden veya evinizden bağış yapabilir, dilerseniz 3 taksitte ödeyebilirsiniz. Vakfımızın Ankara'da bulunan tüm iletişim noktaları ile ofislerimizde elden bağış yapabilirsiniz. Ayrıca vakıf görevlilerimiz, sizin davet etmeniz halinde hasta, yaşlı veya engelli gönüllülerimizin evlerine giderek evden bağış almaktadır" denildi.

LÖSEV, kurban bağışlarını bekliyor

LÖSEV, kurban bağışlarını bekliyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber