Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 26 Mart 2015 - 11:53 Yorum: 0

LÖSEV'in "iyilikler tırı" Uşak'ta

UŞAK (AA) - Lösemili Çocuklar Vakfı'nca (LÖSEV) oluşturulan "İyilikler Tırı" Uşak'a geldi. Uşak Cumhuriyet Meydanı'nda konuşlanan "LÖSEV İyilikler Tırı" ile hem lösemili çocuklar...

LÖSEV'in 'iyilikler tırı' Uşak'ta

UŞAK (AA) - Lösemili Çocuklar Vakfı'nca (LÖSEV) oluşturulan "İyilikler Tırı" Uşak'a geldi. 

Uşak Cumhuriyet Meydanı'nda konuşlanan "LÖSEV İyilikler Tırı" ile hem lösemili çocuklar ve ailelerine yiyecek, giysi, kırtasiye ve oyuncak gibi çeşitli yardımlar yapıldı hem de ziyarete gelen okul öğrencilerine lösemi ve vakıf çalışmalarıyla ilgili bilgi verildi. 

LÖSEV İzmir İrtibat Ofisi halka ilişkiler görevlisi Selin Topçuoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, "İyilikler Tırının" Ege Bölgesi'ndeki yolculuğunu Uşak'ın ardından Manisa, İzmir, Aydın ve Denizli'de sürdüreceğini belirterek, "Tırımız, lösemili çocuklarımızla buluşup onlara destek olacak. Etkinliklerimizde ailelerin eksikliklerini gidermeye çalışıyoruz. Aynı zamanda çocuklarımızı eğlendirmeye ve bilgilendirmeye çalışıyoruz" dedi.

Uşak'ta ziyarete açılan tırda çocuklara yönelik palyaço ve çeşitli animasyon gösterileri de sunuldu. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber