Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 28 Mayıs 2022 - 09:38 Yorum: 0

Lüks aracını çalışır vaziyette bıraktı, döndüğünde çantasını bulamadı

Yurt dışından gelen misafirini Esenyurt'ta bulunan bir otele götüren yabancı uyruklu Seda Kasumova aracını kilitlemeden içeri girince çantası çalındı.

Lüks aracını çalışır vaziyette bıraktı, döndüğünde çantasını bulamadı

Yurt dışından gelen misafirini Esenyurt'ta bulunan bir otele götüren yabancı uyruklu Seda Kasumova aracını kilitlemeden içeri girince çantası çalındı. Yaklaşık değeri 200 bin TL'yi bulan küpe, yüzük ve nakit parayı aldıktan sonra çantayı sokağa atan hırsız kayıplara karışırken, yaşanan o anlar kameraya yansıdı.

Olay, 21 Mayıs 05.00 sıralarında Esenyurt Cumhuriyet Mahallesi'nde yaşandı. Yurt dışından misafiri gelen yabancı uyruklu Seda Kasumova, Esenyurt'ta daha önceden rezervasyon yaptığı otele geldi. Park ettiği lüks aracını kilitlemeden otele giren Kasumova, misafirinin işlemleri hallettikten sonra evine döndü. Çantasının olmadığı fark etmesi üzerine tekrardan otele dönen genç kadın, aldığı bir telefonla şaşkınlık geçirdi. Bir vatandaşın, "Çantanızı buldum, nasıl size getirebilirim" demesi üzerine soyulduğunu anlayan Kasumova, durumu polis ekiplerine haber verdi. Olay yerindeki incelemelerin ardından polis ekipleri hırsızı yakalamak için çalışma başlattı. Yaklaşık değeri 200 bin TL'yi bulan küpe, yüzük ve nakit parayı çalarak kayıplara karışan şahsın hırsızlık anları ise çevredeki güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Yaşanan olayı anlatan Seda Kasumova, "21 Mayıs sabahı yurt dışından bir arkadaşım geldi. Daha önceden bir otelden rezervasyon yapmıştık. Kardeşim, misafirim ve ben içeri girdik. Misafirim ile birlikte eşyaları otele götürürken arabayı açık bırakmışım. O sırada da bu olay başımıza geldi. Çantamda 3 bin dolarlık bir yüzüğüm, 8 bin dolarlık bir küpem ve bir miktar nakit param vardı. Tabii ben ilk etapta anlamadım ve eve gittim. Sonra fark ettim çantamın olmadığını. Geri otele dönerken telefonum çaldı. Bana "Sizin çantanızı buldum, nasıl geri verebilirim" dedi. Ben o zaman anladım çantamın çalındığını. İçerisinde yaklaşık değeri 200 bin TL'yi bulan küpe, yüzük ve nakit para vardı. Hırsız onları almış ve çantamı atmış. İçinde sadece kimliğim, pasaportum ve para etmeyecek eşyalarım kalmıştı. Ben Türkiye'yi çok seviyorum, Türk halkını çok seviyorum. Ben çok üzgünüm burada başıma böyle bir şey geldiği için" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber