Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yaşam 08 Ağustos 2018 - 00:20 Yorum: 0

LÜKS LAKE KAPI MODELLERİ

İç oda Lake kapılar cnc destekli üretimin yaygınlaşmasıyla daha modern tasarımda lake kapı modelleri artık evinizin

LÜKS LAKE KAPI MODELLERİ

Artık daha Modern Lake Oda Kapıları

         İç oda cnc destekli üretimin yaygınlaşmasıyla daha modern tasarımda lake kapı modelleri artık evinizin ve işyerinizin yepyeni bir yaşam alanı olmasını sağlayacak. Kapı için yaptığınız harcamaya değecek uzun ömürlü oda kapıları için mdf lake oda kapıları

        cnc ile üretim yapıldığından neredeyse sınırsız kapı seçeneklerine sahiptir.Bu satın alacaklar içi mükemmel bir özellik, her ev için uygun kapı modeli mutlaka sizler için bir seçeneğe sahip.

 

Lake Kapı Nedir?

Lake kapı CNC makinalarda modellenip, cilahanelerde cilalanıp boyanan ahşap kapılar, lake kapıdır ve tamamı beyazdır. Bu lake kapıların cilası, katmanlarına göre değişir. Diğer kapılara göre pahalı kapılardır. Lake olan kapıların temizlikleri gerçekten itina isteyen ve darbelere karşı çabuk deforme olan kapılardır. Şekil ve modelleri çok olmakla beraber lake kapılarda camlı modeller daha çok kullanılmaktadır.

Lake kapı denince aklımıza ilk gelecek olan fabrikasyon hazır kapı değil de el ile veya makina yardımı ile yapılan kapıdır. Cilalı olarak adlandırılan ve geneli beyaz renkte olan kapılar "Lake Kapı’ dır. Bu kapı modelleri iç mekânlarda kullanılır. Temizliği nemli bir bez ile hafif silinerek yapılır. Lake kapı model ve görünümü zarif olduğundan darbelere ve toz deterjan, yoğun deterjanlar ile temizlik yapılmamalıdır. Kapınız lake kapı ise her ay temizlik ve silinmesi lazım olan kapıdır. Her mağazada imalathanelerde lake kapı bulabilirsiniz fakat lake kapılar, cila işlemleri kalitelerine göre değiştiğinden dolayı bu kapıları alırken cila işleminin hangi kalitelerde olduğuna bakmak gerekmektedir.

 

Lake Kapı Özellikleri

 

Lake kapıların özelliklerini sırası ile yazalım. Öncelikle bu kapılar menteşe aksamı kaliteli olan, beyaz cila üzerinde kaplı olan kapılardır. Lake kapılar camlı ve camsız olarak üretilir. Her ne kadar fabrikasyon ve presleme imalatı olsa da, cila işlemleri beyazdır ve en az 2-3 kat cila işlemi yapılarak imal edilir. Lake kapıların kalitesi olacaksa bu kapının kolları ve menteşe aksamı da oksitlenmelere karşı sağlam olmalıdır. Bu kapılar gerçekten özellikli bir kapıdır. Titiz olan, heybet isteyen, zengin görünümü isteyen ve kalite isteyen elbette ki lake kapı kullanmalıdır. Diğer kapılara göre bu kapılar dekoratif ve zarif olduğundan pahalı kapılardır.

Lake kapıları en az 2-3 ayda bir nemli bir bez ile temizliğini yapmalıdır. Lake kapı montajı da gerçekten hassas dikkat edilmesi gereken ve acele etmeden montaj edilmesi gereken kaliteli kapılardandır. Tüm daireler ve hayat alanları lake kapılar ile değer kazanır.

Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber