Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 05 Mayıs 2016 - 23:13 Yorum: 0

Lüks Villada Yakalanan Kaçakların İçinde Firari Çıktı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde lüks villada yakalanan 18 Pakistan uyruklu kaçağın kaldığı evde 12 kaçak daha yakalandı.

Lüks Villada Yakalanan Kaçakların İçinde Firari Çıktı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde lüks villada yakalanan 18 Pakistan uyruklu kaçağın kaldığı evde 12 kaçak daha yakalandı. Kaçakların içerisinde 2 Suriyeli'nin cezaevi firarisi olduğu öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, dün yapılan operasyon ile 18 Pakistan uyruklu kaçak yakalandı. Aynı eve yapılan 2'inci operasyonda ise 12 Suriye uyruklu mülteci yakalandı. Yakalanan mültecilerin içlerinde bulunan M.T., H.A isimli iki kişinin daha önceden bir çok suçtan yakalaması olduğu, M.T isimli kişinin ise cezaevi firarisi olduğu öğrenildi. H.A'nın ise farklı suçlardan yakalaması olduğu ve elindeki pasaportun sahte olduğu ortaya çıktı. Adliye'ye getirilen H.A.ve M.T'nin "Göçmen kaçakçılığı yapmak", "Resmi belgede sahtecilik" suçlamalarından mahkemeye çıkarıldı. Zanlıdan M.T. tutuklanırken, H.A. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Lüks Villada Yakalanan Kaçakların İçinde Firari Çıktı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber