Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 23 Nisan 2014 - 09:28 Yorum: 0

Lüleburgaz'da "Dünya Kitap Günü'' etkinliği düzenledi

Lüleburgaz Kepirtepe Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencileri "Dünya Kitap Günü'' dolayısıyla etkinlik düzenledi

Lüleburgaz'da  'Dünya Kitap Günü'' etkinliği düzenledi

KIRKLARELİ (AA) - Lüleburgaz Kepirtepe Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencileri ''Dünya Kitap Günü'' dolayısıyla etkinlik düzenledi. 

Kepirtepe Anadolu Öğretmen Lisesi bahçesinde düzenlenen etkinlikte öğrenciler, öğretmenler, memurlar ve hizmetliler aynı anda 40 dakika boyunca birlikte kitap okudu. 

Okul Müdürü Necmettin Ayçiçek, gazetecilere yaptığı açıklamada etkinliği gerçekleştiren Kültür Edebiyat Kulübü ve Kütüphanecilik Kulübü öğrencilerine teşekkür etti.

Bu anlamlı günde çok sayıda kişinin bir araya gelerek kitap okumalarını sağladıklarını ifade eden Ayçiçek, ''23 Nisan ise hem Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı hem de Dünya Kitap Günü olarak 1995'ten bu yana tüm dünyada kutlanmaktadır. Biz de bu anlamlı günleri birleştirip elverişli olan çevremizi kullanarak elimizde kitaplarımızla aynı anda 500 kişi kitap okuyarak güzel bir sinerji oluşturmak istedik'' diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber