Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Kültür 23 Kasım 2016 - 11:18 Yorum: 0

Lüleburgaz’da "Hadi Öldürsene Canikom" isimli tiyatro sahnelendi

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde Aziz Nesin'in yazdığı "Hadi Öldürsene Canikom" isimli oyun Aşkiye-Neşet Çal Sahnesi'nde tiyatroseverlerle buluştu.

Lüleburgaz’da 'Hadi Öldürsene Canikom' isimli tiyatro sahnelendi

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde Aziz Nesin'in yazdığı "Hadi Öldürsene Canikom" isimli oyun Aşkiye-Neşet Çal Sahnesi'nde tiyatroseverlerle buluştu.

Aziz Nesin'in insan, sevgi ve paylaşım üzerine yazdığı komedi, Lüleburgaz Belediyesi Kent Oyuncuları tarafından oynandı. Budak Çal'ın yönettiği oyunda karakterlerden Siyen'i Zehra Günel, Diha'yı Nazlı Tuncer, Doğalgaz Memurunu Özgür Koç canlandırdı.

Oyunun dekorunda K.Budak Çal ve Çağrı Durmaz, efektte Bora Çetinkaya ve İlkay Demirel, ışıkta da Tolga Temel ve Erdoğan Anıl Tekin yer aldı.

Oyunda, bir apartmanın zemin katında yalnız yaşayan iki dul ve yaşlı kadının trajikomik hikayesi anlatılıyor. Yalnızlıklarını paylaşan iki kadından Siyen, ölmüş kocasının anıları, Diha ise sahte aşk mektupları ile kendisini avutuyor. Gazete ve radyo haberleri, kendini havagazı memuru olarak tanıtan, evine girdiği yalnız kadınları öldüren bir erkekten bahseder. Havagazı memuru gelir ve hayatın sürprizleri, gerçekleri ortaya çıkar.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber