Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 21 Kasım 2014 - 09:58 Yorum: 0

Lüleburgaz'da sağanak ve fırtına

KIRKLARELİ (AA) - Lüleburgaz'da aniden etkili olan sağanak ve fırtına hayatı olumsuz etkiledi.Büyükkarıştıran beldesinde yaklaşık 1 saat süren sağanak ve fırtına nedeniyle Mehmet...

Lüleburgaz'da sağanak ve fırtına

KIRKLARELİ (AA) - Lüleburgaz'da aniden etkili olan sağanak ve fırtına hayatı olumsuz etkiledi.

Büyükkarıştıran beldesinde yaklaşık 1 saat süren sağanak ve fırtına nedeniyle Mehmet Aslan'a ait prefabrike evin çatısı uçtu. 

Aslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, şans eseri evde kimsenin olmadığını söyledi.

Komşularının haber vermesi üzerine eve geldiklerini ifade eden Aslan, "Şans eseri evde kimse yoktu. İstanbul'daydık komşularımız arayarak durumu anlattı. Buraya geldiğimde gözlerime inanamadım. Çatı uçmuş, duvarlar yıkılmış. Yaklaşık 50 bin lira zararım var" şeklinde konuştu.

Bu arada, fırtına nedeniyle Büyükkarıştıran Belediyesine ait düğün salonunun çatısında hasar meydana geldi, çok sayıda ağaç devrildi. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber