Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 21 Ağustos 2019 - 21:18 Yorum: 0

Lüleci Sokak’ta altyapı çalışmaları başladı

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce vatandaşlardan ve esnaflardan gelen talep üzerine daha önce yenileme çalışmaları gerçekleştireceklerini...

Lüleci Sokak’ta altyapı çalışmaları başladı

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce vatandaşlardan ve esnaflardan gelen talep üzerine daha önce yenileme çalışmaları gerçekleştireceklerini ifade ettikleri Lüleci Sokak'ta altyapı çalışmalarının başladığını açıkladı.

Sokağı üst yapısıyla örnek bir görünüme kavuşturacaklarını söyleyen Başkan Yüce, "Tabi öncelikli olarak sağlam bir altyapı inşa etmemiz gerekiyor. SASKİ ekiplerimiz şu anda yağmursuyu çalışmaları gerçekleştiriyorlar. Sokağın tamamında yağmursuyu çalışması gerçekleştirilecek. Burada inşa edilecek hat Çark Caddesi'ndeki ana hatta bağlanacak. Daha sonra toplanan yağmursuları Çark Deresi'ne deşarj edilecek. Bölgede depremin hemen ardından inşa edilen içmesuyu altyapısında da sıkıntılar bulunuyor. İçmesuyu altyapımızı da yenileyerek bu anlamda yaşanan arızalara son vereceğiz. Üst yapıda ise sokağı kaldırımları, aydınlatması ve diğer yönleriyle estetik anlamda çok güzel bir görünüme kavuşturacak; fonksiyonel anlamda da esnaflarımız ve vatandaşlarımız için en verimli hale getireceğiz. Şehir estetiğine yönelik dokunuşlarımız devam edecek" ifadelerini kullandı.

Lüleci Sokak’ta altyapı çalışmaları başladı

Lüleci Sokak’ta altyapı çalışmaları başladı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber