Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 02 Eylül 2016 - 12:44 Yorum: 0

MABEM’den Aksoy’a ziyaret

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Ergün Aksoy, MABEM Müdür Yardımcılarını makamında ağırladı.

MABEM’den Aksoy’a ziyaret

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Ergün Aksoy, MABEM Müdür Yardımcılarını makamında ağırladı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Aksoy, MABEM kursları ile Manisa genelindeki gençlerin bilimsel fikirlerin ışığında geleceğe hazırlandıklarını söyledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı görevine getirilen Ergün Aksoy, 17 ilçenin MABEM Müdür Yardımcılarını makamında ağırladı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Aksoy, "Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'ün eğitimde fırsat eşitliği yaratmak ve eğitim seviyesini yükseltmek adına 17 ilçemizde yaygınlaştırdığı MABEM kursları ile geleceğimiz olan genç nesilleri, bilimsel fikirlerin ışığında yetişmelerine yardımcı oluyorsunuz. Bu manada yaptığınız işin çok değerli olduğunu düşünüyorum. Değerli ziyaretiniz için de teşekkür ediyorum" diye konuştu. Ziyaretin ardından Ergün Aksoy, MABEM Müdür Yardımcıları ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber