Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 24 Haziran 2016 - 14:43 Yorum: 0

Mabem’den Performans Değerlendirmesi

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından eğitime destek olmak amacıyla 17 ilçede hizmete açılan Manisa Büyükşehir Belediyesi Eğitim Merkezi (MABEM) yılsonu...

Mabem’den Performans Değerlendirmesi

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından eğitime destek olmak amacıyla 17 ilçede hizmete açılan Manisa Büyükşehir Belediyesi Eğitim Merkezi (MABEM) yılsonu değerlendirme toplantısı yapıldı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından eğitimde fırsat eşitliği yaratmak amacıyla 17 ilçedeki öğrencilere kapılarını açan MABEM'de 2015-2016 eğitim öğretim yılı değerlendirildi. Bahri Sarıtepe Gençlik Merkezi'nde gerçekleştirilen yılsonu değerlendirme toplantısına MABEM'in ilçelerdeki idarecileri ve öğretmenleri katıldı.

MABEM Müdürü Abdülkadir Çam'ın başkanlık ettiği toplantıda, 2015-2016 eğitim öğretim yılı boyunca yapılan çalışmalar değerlendirildi. Öğrencilerin eğitim merkezine kayıt oldukları andan başlayarak, yılsonuna kadar yapılan sınavlarda gösterdikleri başarılar, sınav ortalamaları ve gerekli analizler üzerinde duruldu.

REHBERLİK EĞİTİMİ VERİLDİ

2015-2016 eğitim öğretim döneminin ardından yapılacak tercihlerin öğrenciler için taşıdığı önem göz önüne alınarak MABEM idarecileri ve öğretmenlerine rehberlik eğitimi de verildi. Kamuoyunda MABEM'in gösterdiği başarının toplumun tüm kesimleri üzerinde oluşturduğu olumlu etkinin öğrenci kayıtlarına da yansıdığı vurgulandı. 2016-2017 eğitim öğretim yılı kayıtları bir önceki yıla göre yüzde 100 arttığı belirtildi.

Mabem’den Performans Değerlendirmesi

Mabem’den Performans Değerlendirmesi

Mabem’den Performans Değerlendirmesi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber