Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 21 Ocak 2016 - 16:02 Yorum: 0

MABESEM, müzikal etkinlikleri DVD ortamına taşıdı

Malatya’nın kültür ve sanatsal hayatına önemli katkılar sunan Malatya Belediyesi Sanat Eğitim Merkezi (MABESEM), daha önce düzenlediği 8 adet müzikal etkinliği, DVD ortamına taşıdı.

MABESEM, müzikal etkinlikleri DVD ortamına taşıdı

Malatya’nın kültür ve sanatsal hayatına önemli katkılar sunan Malatya Belediyesi Sanat Eğitim Merkezi (MABESEM), daha önce düzenlediği 8 adet müzikal etkinliği,  DVD ortamına taşıdı.

Konu ile ilgili olarak Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı tarafından verilen bilgilere göre; daha önce Eflatun Cem Güney anısına ‘Sesli Masallar 1-2’ ile Niyazi Mısri anısına ‘Hakkı Seven Aşıklar’  adında 3 adet  sesli eser DVD’si çıkaran MABESEM, yeni çıkardığı 5 adet sesli eser DVD’si ile bu sayıyı 8’e çıkardı.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı’na bağlı Sanat Etkinlikleri Şube Müdürlüğü tarafından çıkarılan DVD’lerin tamamının MABESEM çalışanları ile kursiyerleri tarafından seslendirildiği belirtildi.

"Sesli Eserler"adı altında çıkarılan müzikal DVD’yi temin etmek isteyenlerin Sanat Galerisi’nde, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Sanat Etkinlikleri Şube Müdürlüğü’ne müracaat etmeleri istendi.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber