Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 22 Eylül 2017 - 10:48 Yorum: 0

Macaristan Başkonsolosu Hendrich’den Başkan Demircan’a ziyaret

Macaristan'ın Pécs şehrinde düzenlenen "İki Ulus Bir Kamera" Fotoğraf Sergisinin ardından, Macaristan Başkonsolosu Hendirch Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet...

Macaristan Başkonsolosu Hendrich’den Başkan Demircan’a ziyaret

Macaristan'ın Pécs şehrinde düzenlenen "İki Ulus Bir Kamera" Fotoğraf Sergisinin ardından, Macaristan Başkonsolosu Hendirch Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'ı makamında ziyaret etti. Görüşmede, AB ile Türkiye arasındaki pozitif diyaloğun önemine dikkat çeken Hendirch, Macaristan'ın Türkiye'nin AB üyeliğini desteklediğini ifade etti.

Beyoğlu'nun kardeş belediyelerinden Pécs şehrinde geçtüğümiz günlerde düzenlenen düzenlenen "İki Ulus Bir Kamera" Fotoğraf Sergisinin ardından, Macaristan İstanbul Başkonsolosu Balazs Hendirch, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'ı makamında ziyaret etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşme yaklaşık bir saat sürdü. Türkiye ile Macaristan'ın tarihi ve kültürel anlamdaki yakınlığının iki ülke arasındaki dostluğun perçinlenmesinde önemli rol oynadığına dikkat çekilen görüşmede, önümüzdeki süreçte yeni projelerle işbirliğinin devam ettirilmesi konusunda fikir birliğine varıldı.

"İlişkilerimizin güçlenmesine katkı sağlamaktan mutluluk duyuyorum"

Görüşmede Başkonsolos Hendirch'e, Pécs'te gerçekleşen "İki Ulus Bir Kamera" Beyoğlu Pécs Fotoğraf Sergisi'nin Beyoğlu ayağının hazırlıklarından bahseden Başkan Demircan, Türkiye ve Macaristan arasındaki ilişkilerin güçlenmesine katkı sağlamaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi.

"Türkiye'nin AB üyeliğini destekliyoruz"

Türkiye ve Avrupa Birliği ilişkilerinden de bahsedilen görüşmede, Başkonsolos Hendirch, Macaristan'ın Türkiye'nin AB üyeliğini desteklediğini belirterek, AB ile Türkiye arasındaki pozitif diyaloğun öneminin altını çizdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber