Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 06 Ekim 2016 - 12:43 Yorum: 0

Macaristan Dergisi Alanya’yı tanıtacak

Alanya Turizm Tanıtma Vakfı Başkan Yardımcısı Mehmet Dahaoğlu, "Alanya'nın ailece tatil yapılabilecek güvenli bir şehir olduğunu tanıtım çalışmalarımızda...

Macaristan Dergisi Alanya’yı tanıtacak

Alanya Turizm Tanıtma Vakfı Başkan Yardımcısı Mehmet Dahaoğlu, "Alanya'nın ailece tatil yapılabilecek güvenli bir şehir olduğunu tanıtım çalışmalarımızda anlatmaya devam ediyoruz" dedi.

Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) Macaristan'da yayınlanan 25 bin tirajlı Go Utazas seyahat dergisinin editörü Szilvia Szeszler ve ekibini Alanya'da ağırlamıştı. Alanya hakkında çekilen fotoğraflar ve yazılan makale sıradaki sayıda yayına alındı. ALTAV ve Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkan Yardımcısı Mehmet Dahaoğlu, "Uluslararası fuarlarda yapılan tanıtım çalışmalarında temas kurulan basın mensupları aracılığıyla Alanya'nın ailece tatil yapılabilecek güvenli bir şehir olduğunu anlatmaya devam ediyoruz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber