Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 22 Ağustos 2016 - 10:18 Yorum: 0

Macaristan Dışişleri ve Dış Ticaret Bakanı Szijjarto Türkiye’yi ziyaret edecek

Macaristan Dışişleri ve Dış Ticaret Bakanı Peter Szijjarto, 15 Temmuz 2016 tarihinde darbe girişimi sonrasında Macaristan Hükümetinin Türkiye ile dayanışmasını...

Macaristan Dışişleri ve Dış Ticaret Bakanı Szijjarto Türkiye’yi ziyaret edecek

Macaristan Dışişleri ve Dış Ticaret Bakanı Peter Szijjarto, 15 Temmuz 2016 tarihinde darbe girişimi sonrasında Macaristan Hükümetinin Türkiye ile dayanışmasını göstermek üzere yarın Türkiye'yi ziyaret edecek.

Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Macaristan Dışişleri ve Dış Ticaret Bakanı Szijjarto'nun 15 Temmuz 2016 tarihinde darbe girişimi sonrasında Macaristan Hükümetinin Türkiye ile dayanışmasını göstermek üzere yarın Türkiye'ye bir ziyaret gerçekleştirileceği belirtilerek, TBMM Başkanı İsmail Kahraman ve Başbakan Binali Yıldırım tarafından da kabul edilecek olan Bakan Szijjarto'nun, resmi temaslarına ilaveten darbe girişimi sırasında ağır hasar gören TBMM binasını da ziyaret edeceği bildirildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber