Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 19 Nisan 2014 - 22:18 Yorum: 0

Maçın ardından

Bursaspor Teknik Sorumlusu Buz: "Haklı bir galibiyet aldığmızı düşünüyoruz"

Maçın ardından

BURSA (AA) - Bursaspor Teknik Sorumlusu İrfan Buz, Spor Toto Süper Lig'de 1-0 kazandıkları Elazığspor maçıyla ilgili yaptığı değerlendirmede, "Haklı bir galibiyet aldığımızı düşünüyoruz" dedi. 

Buz, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, Ziraat Türkiye Kupası'nda çarşamba akşamı Galatasaray'a yenilerek elenmelerinin ardından ligde bu akşamki Elazığspor maçının kendileri için çok önemli olduğunu söyledi. 

Bu karşılaşmadan mutlaka 3 puanla ayrılmaları gerektiğini belirten Buz, "Zor da olsa 1-0 kazandık. Haklı bir galibiyet aldığımızı düşünüyoruz, sevinçliyiz. Bu galibiyet, tüm camiamıza armağan olsun. Galatasaray maçı sonucu içimizde burukluk vardı. Bu karşılaşmanın ardından lige dönmek kolay değildi. Futbolcu arkadaşlarımız iyi konsantre oldular. Bu galibiyetle 41 puan yaptık. Önümüzde 4 maç var. Artık Gençlerbirliği maçına hazırlanacağız" diye konuştu. 

Yeşil-beyazlıların genç kalecisi Harun Tekin, Elazığspor maçının zor bir mücadele olacağını bildiklerini ifade ederek, kazandıkları için mutlu olduklarını kaydetti. 

Savunma oyuncusu Şener Özbayraklı da Galatasaray maçının ardından zor bir süreçten geçtiklerini söyleyerek, "Çarşamba akşamı istediğimiz sonucu alamadık. Şu an tek bir hedefimiz var, o da Avrupa kupalarına katılmak. İnşallah hedefimize ulaşırız" ifadesini kullandı.

- Elazığspor cephesi 

Elazığspor Teknik Sorumlusu İrfan Saraloğlu ise Bursaspor ile zorlu bir mücadeleye çıktıklarını, karşılaşmanın başlarında penaltıdan yedikleri bir golle mağlup ayrıldıklarını anlattı. 

Oyuncularının sahada ellerinden geleni yaptıklarını belirten Saraloğlu, "Bu maçı kazansaydık ligde önemli bir pozisyona gelecektik, maalesef olmadı. Artık önümüzde kalan 4 maçı kazarak Elazığspor'u ligde tutmak istiyoruz" dedi.

Bordo-beyazlı takımın oyuncuları Marvin ile Deniz Arslan da sahadan mağlup ayrıldıkları için çok üzgün olduklarını kaydettiler.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber