Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 30 Ağustos 2014 - 20:53 Yorum: 0

Maçın ardından

Samsunspor Teknik Direktörü Altın:

Maçın ardından

SAMSUN (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un Teknik Direktörü Erhan Altın, kendi sahalarında 0-0 berabere kaldıkları Giresunspor maçına ilişkin, "İkinci yarı tek eksiğimiz vardı o da topu kaleye atamamaktı" dedi.

Altın, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, yeni sezonun takımlar için kazasız belasız geçmesini diledi.

Ligin ilk maçlarının zor olduğunu belirten Altın, "Özellikle de ev sahibi takımlar için oldukça zordur. Hakikaten oyuncularımızın üzerinde inanılmaz baskı vardı. Baskı nedeniyle ne kadar uğraştıysam da futbolcularımı rahatlatamadım. İkinci yarı futbol adına maçı kazanmak adına güzel şeyler yaptık. İkinci yarı bir tek eksiğimiz vardı o da topu kaleye atamamaktı" diye konuştu.

Forvet noktasında takımın eksiği bulunduğune dikkati çeken Altın, "Forvet arayışımız var, transfer sezonu kapanmadan inşallah bu sorunu da çözeceğiz. Bugün yarın bir sürpriz yapıp oyuncu transferi yapabiliriz" şeklinde konuştu.

- Giresunspor cephesi

İki komşu takımın dostane bir maç oynadığına işaret eden Giresunspor Teknik Direktörü Mehmet Birinci ise, şunları söyledi:

"Sahada hem futbolcular arasında hemde taraftarlar arasında dostane bir hava vardı. İki takımın da güzel mücadele etti. 1 puan gerek bizim için gerek Samsunspor için hayırlı olur inşallah. Ligin ilk haftası takımların rayına oturması için 4 hafta geçmesi lazım. Ligin başında alınan puanlar tüm takımlar için büyük avantajdır."

Binici, ligde öncelikli hedeflerinin kalıcı olmak olduğunu sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber