Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 30 Ağustos 2014 - 23:13 Yorum: 0

Maçın ardından

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Arslan:

Maçın ardından

ELAZIĞ (AA) - PTT 1. Lig'de Elazığ Atatürk Stadı'nda Adanaspor'u 2-1 mağlup eden Şanlıurfaspor'un teknik direktörü Cihat Arslan, ''Yeni kurulan bir takıma göre çok olgun oynadık'' dedi.

Arslan, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında, güzel bir akşamda elverişli bir sahada maç oynadıklarını dile getirdi.

Adanaspor'un kurulu düzeni olan ve teknik direktörü ile istikrarlı bir takım olduğunu kaydeden Arslan, şunları ifade etti:

''Biz de yeni bir takımız. Geçen seneden 6 oyuncumuz vardı ve 3'ü ilk 11'de başladı. Yeni kurulan bir takıma göre çok olgun oynadık, çok pozisyon da ürettik. Biz 2-0'dan sonra son kontrayı yapabilsek, son pasları yapsak belki daha farklı olabilirdi ama 2-1'den sonra Adanaspor 2-2 yaparak bizi cezalandırabilirdi de. Son saniyelerde kaçan penaltımız da gol olsa, belki çok daha rahat bir galibiyet olacaktı ama Adanaspor da iyi karakter sergiledi. Oyuncularımı kutluyorum, iyi bir galibiyetle başladık ve devamını diliyorum.''

- Adanaspor cephesi

Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş, maçı kazanıp lige morali başlamayı arzuladıklarını söyledi. 

Karşılaşmanın ikinci yarısına iyi başladıklarını belirten Eriş, şöyle devam etti:

''Yediğimiz goller bize yakışmadı. Oyun anlayışımıza uygun goller değildi. Oyuncularımızın mücadele etmediğini söylemek olmaz. Hem bizim hem de Şanlıurfaspor'un oyuncularını kutluyorum. Umarım her takım bu şekilde mücadele eder. Şanlıurfaspor'a başarılar diliyorum. Eksikliklerimizi görüp bundan sonra yolumuza devam edeceğiz.''

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber