Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Spor 15 Eylül 2014 - 00:23 Yorum: 0

Maçın ardından

Denizlispor Teknik Direktörü Bizati: "Kendi sahamızda aldığımız 3 puanla sezona iyi bir başlangıç yaptık"

Maçın ardından

DENİZLİ (AA) - PTT 1. Lig'de sahasında Bucaspor'u 2-1 yenen Denizlispor'da, Teknik Direktör Özcan Bizati, sahalarında aldıkları 3 puanla sezona iyi bir başlangıç yaptıklarını söyledi.

Bizati, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, üç devreli bir oyun ortaya koyduklarını belirtti. İyi başladıklarını, yedikleri golden sonra oyundan düştüklerini ifade eden Bizati, "İkinci yarı toparlanarak oyunu çevirdik. Sahamızda aldığımız 3 puanla sezona iyi bir başlangıç yaptık. İçeride oynadığımız oyunu daha güzelleştirmek istiyoruz" dedi.

Takım olma yolunda ciddi adımlar atmaya başladıklarını kaydeden Bizati, "Geçen hafta, mağlubiyetten beraberliği yakalamak, bu hafta mağlubiyetten galibiyete ulaşmamız, takım olma yolunda ilerlediğimizi gösterdi. Bizim için Bucaspor maçı geride kaldı. Önümüzde hafta ciddi bir takımla oynayacağız" diye konuştu. 

Bucaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtanalar ise maçın büyük bölümünde üstün oynadıklarını ve maçı, son dakika penaltısıyla kaybettiklerini belirterek, "Sahada futbol adına her şeyi yaptık. İlk yarının başında ve ikinci yarının sonlarına doğru attığımız gereksiz yüksek toplar ileride uzun boylu oyuncumuz olmadığı için bize atak olarak geri geldi. Bunun üzerinde çalışacağız ama her şeye rağmen maçın ben kötü berabere bitmesi gerekiyordu. Mağlup olduğumuz için üzgünüm" diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber