Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Spor 18 Eylül 2014 - 18:28 Yorum: 0

Maçın ardından

Türkiye 19 Yaş Altı Milli Kız Futbol Takımı Teknik Direktörü Tuncel: "Hedefimiz bu grupta ilk ikiye girmekti. Bunu başardık"

Maçın ardından

BURSA (AA) - UEFA Avrupa Şampiyonası 1. Eleme Turu 4. Grup'taki üçüncü ve son maçında Kazakistan’ı 6-1 yenen Türkiye 19 Yaş Altı Milli Kız Futbol Takımı'nın teknik direktörü Talat Tuncel, "Hedefimiz bu grupta ilk ikiye girmekti. Bunu başardık" dedi.

Tuncel, maç sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, Kazakistan karşısında alınan 6-1’lik skorun sevindirici olduğunu söyledi.

Takımın saha içerisinde çok iyi mücadele ettiğini anlatan Tuncel, “Hedefimiz bu grupta ilk ikiye girmekti. Bunu başardık ama ilk ikiye girerken de hedefimiz 6 puanla ilk ikiye girmekti. 4 puanla bunu başarınca maalesef öbür gruplardan haber beklemeye başladık. Fakat takımım çok iyi mücadele etti. Gerçek futbolumuzu ortaya koyduk. Fakat Galler maçındaki o 1 puan bizi bu duruma itti ama tahminim gruptan çıkabileceğimiz ve elit turda daha iyi mücadele edeceğiz. Bütün oyuncularımı kutluyorum" diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber