Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 23 Ekim 2014 - 22:18 Yorum: 0

Maçın ardından

UEFA Avrupa Ligi'nde, sahasında Lokeren'i 2-0 yenen Trabzonspor,

Maçın ardından

TRABZON (AA) - UEFA Avrupa Ligi L Grubu üçüncü maçında, Belçika'nın Lokoren takımını sahasında 2-0 yenen Trabzonspor, grupta ikinci sıradaki yerini korudu.

Gruptaki ilk maçında Ukrayna'nın Metalist Kharkiv takımını deplasmanda 2-1 yenen, ancak ikinci maçta sahasında Polonya'nın Legia Varşova takımına 1-0 yenilen bordo-mavililer, Lokeren maçıyla grupta ikinci galibiyetini elde etti.

Legia Varşova'nın 9 puanla lider olduğu grupta, 2 galibiyet, 1 mağlubiyet ile 6 puanla ikinci sıradaki yerini koruyan bordo-mavililer, gruptan çıkma adına önemli bir engeli geride bıraktı. Lokeren ise 3 puanla 3. sırada kaldı.

- Art arda ikinci galibiyet

Lokeren maçıyla bu sezon 11'inci resmi maçını oynayan Trabzonspor, ilk kez art arda 2'nci galibiyetini elde etti. 

Ligde geçen hafta Mersin İdmanyurdu'nu sahasında 3-1 yenerek 6'ncı haftada ilk galibiyetini elde eden bordo-mavililer, Lokeren galibiyetiyle de bu sezon ilk kez 2 maç üst üste kazandı.

Bir grup Trabzonspor taraftarı, maç öncesi pankart açarak şike kararları nedeniyle UEFA'ya gösterdikleri tepkiyi maç içerisinde de tekrarladı. Bordo-mavili taraftarlar, 61. dakikada ellerindeki siyah balonları uçurdular.

- Yatabere ilk golünü attı, Bosingwa izlendi

Trabzonspor'u 1-0 öne geçiren golü atan Yatabare, bordo-mavili forma altında ilk golünü kaydetti. 

Portekizli oyuncu Bosingwa'yı da Portekiz Milli Takımı Yardımcı Antrenörü Ilidio Vale, Trabzon'a gelerek izledi.

Karşılaşmanın ardından bordo-mavili futbolcular, galibiyeti taraftarlarıyla kutladı. Taraftarlar, tribünleri tek tek dolaşarak sevinçlerini taraftarlarya paylaştı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber