Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 22 Kasım 2014 - 19:08 Yorum: 0

Maçın ardından

Aksihar Belediyespor Teknik Sorumlusu Akçay:

Maçın ardından

MANİSA (AA) – Süper Toto Süper Lig’de sahasında Mersin İdmanyurdu ile 1-1 berabere kalan Akhisar Belediyespor Teknik Sorumlusu Mustafa Reşit Akçay, "Rakibin 2-3 pozisyonundan birisinin gol olması maçın berabere bitmesine neden oldu" dedi.

Akçay, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, rakiplerinin ligde en çok gol atan takımlarından biri olduğunu ve kendilerinden 2 puan önde bulunduğunu hatırlatarak, kazanma hedefiyle sahaya çıktıklarını belirtti. Takımın iyi bir oyun sergilediğini ifade eden Akçay, "Kazanabileceğimiz bir maçtı. Kazanmak için sahada bir sürü eylem ve işbirliği içinde olduk. Rakibin 2-3 pozisyonundan birisinin gol olması maçın berabere bitmesine neden oldu. Oyuncularımı kutluyorum. Bu oyun disiplini ile devam ettiğimiz taktirde sonuçları daha farklı maçlar oynayacağımızı düşünüyorum" dedi.

Rakibi ve hakem triosunu tebrik eden Akçay, ilk kez bu kadar kaliteli, oyuna hakim bir hakem triosu gördüğünü kaydederek, "Sonuçta puan kaybettiğimiz bir maçta hakemi tebrik etmek, hakim triosunun ne kadar başarılı olduğunu gösteriyor" ifadesini kullandı.

-Mersin İdmanyurdu cephesi

Mersin İdmanyurdu Teknik Sorumlusu Mehmet Bülent Albayrak ise rakiplerinin kendi sahalarında iyi skorlar aldığını, zor bir maça çıkacaklarını bildiklerini kaydetti. 

Akhisar Belediyespor’un takım oyunu sergilediğini, savunma yapmamakla eleştirilen Gekas'ın dahi çok gayretli olduğunu ve adeta hiç yoktan golü oluşturduğunu ifade eden Albayrak şöyle devam etti:

"Akhisar Belediyespor’dan çok daha fazla sayıda gol öncesi pozisyonumuz vardı. Son pasları biraz doğru, dikkatli kullanabilsek çok rahat 3 puan alabilirdik. Akhisar Belediyespor’a karşı deplasmanda aldığımız 1 puan bizim için iyi bir sonuç. Bundan dolayı sevinçliyiz. Bu skorla Akhisar Belediyespor’da altımızda kaldı, biz biraz daha yukarı çıktık."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber