Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 27 Kasım 2014 - 22:58 Yorum: 0

Maçın ardından

Trabzonspor Teknik Direktörü Yanal: "Gruptan çıktığımız için mutluyuz"

Maçın ardından

TRABZON (AA) - UEFA Avrupa Ligi L Grubu 5. maçında sahasında Ukrayna'nın Metalistk Kharkiv takımını 3-1 yenerek son maçlar öncesi 2. tura yükselen Trabzonspor'un teknik direktörü Ersun Yanal, gruptan çıktıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Yanal, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Metalist Kharkiv karşısında aldıkları sonuçla gruptan çıktıklarını belirterek, "Bundan dolayı oldukça mutluyuz. Oyuna gelince, belki maçı 1-0 galip ya da beraberlikle de bitirebilirdik. Skordan çok oyun anlamındaki kazanımlarımız önemliydi" dedi.

"Kötü oynayabilirsiniz ancak coşkusuz olamazsınız" ifadesini kullanan Yanal, şöyle devam etti:

"Coşkuyu sahada her zaman göstermeliyiz. Bir 10 dakikalık bölüm varki 2-0’lık bir skor var. Galibiyet adına önemli bir süreç ancak kazanma arzusu, tempo ve mücadele vardı. Bu bölümde kazanmak için her şeyi yaptık. Son bölüm oldukça keyif de verdi. Bu anlamda kendimize dönüp son 10 dakikayı 90 dakikaya yaymak için neler yapabiliriz buna bakacağız. Bu eleştiriyi yapacağız. Mutluyuz çünkü tur atladık. Ülke puanına ciddi katkıların gerektiği bir dönem yaşıyoruz. Buna katkı sağladığımız için mutluyuz."

Yanal, Galatasaray maçı galibiyetine rağmen tribünlerin dolmamasına ilişkin ise "Öğretmenler gününü geride bıraktık. Onları tribünlere davet ettik. İlgi de gösterdiler. Buna rağmen tribünler dolmadı. Bu sadece bizim değil, Türkiye’nin sorunu. Ortak bir akılla buna bir çözüm bulunmalı" diye konuştu

-Rakhaiev: "Tebrik ederim"

Metalist Kharkiv Teknik Direktörü Igor Rakhaiev ise Trabzonspor'u galibiyetten dolayı tebrik ederek, "Tecrübeli oyuncularıyla sonuca gitmeyi başardılar" dedi.

Rakhaiev, şanslarının kalmaması nedeniyle şans verdikleri genç oyuncuların maçta tecrübe kazandıklarını belirtti.

  

 

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber