Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 28 Kasım 2014 - 23:13 Yorum: 0

Maçın ardından

Giresunspor Teknik Direktörü Sözeri:

Maçın ardından

GİRESUN (AA) - PTT 1. Lig'de Antalyaspor ile sahasında 1-1 berabere kalan Giresunspor'da teknik direktör Erkan Sözeri, "Bugün yenilseydik çok üzülürdüm. Yenilgiyi hak edecek oyun oynamadık” dedi.

 Sözeri, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Antalyaspor karşısında iyi mücadele ettiklerini ve kazanmaya yakın tarafın kendilerinin olduğunu söyledi.

Antalyaspor'un kaliteli bir ekip olduğunu belirten Sözeri, şunları kaydetti:

"Böyle bir rakibe maç boyunca pozisyon vermedik. Maçın geneline baktığımızda oyunu iki yönüyle oynayan taraf bizdik. Özellikle de ilk yarıda. Kazanmayı hak edecek oyun oynadık. Maalesef elimize geçirdiğimiz fırsatları değerlendiremedik. Böyle iyi ve kaliteli bir rakibe pozisyon vermediğimiz için mutluyuz. Bugün yenilseydik çok üzülürdüm. Yenilgiyi hak edecek oyun oynamadık."

Antalyaspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı ise maçın özellikle ikinci yarısında iyi futbol oynadıklarını dile getirerek, "İlk yarıda istediğimiz oyunu oynayamadık. Ama ikinci yarı karakterli bir oyun ortaya koyduk. Skoru da yakaladık. Ama futbolun acımasız bir oyun olduğunu bir kez daha gördük. Bir an dikkatsizlikle yediğimiz golle buradan beraberlikle ayrılıyoruz" diye konuştu.

Mandıralı, Antalyaspor olarak ligde şampiyonluğu hedeflediklerini ve bu doğrultuda çalıştıklarını sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber