Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 17 Aralık 2014 - 21:28 Yorum: 0

Maçın ardından

Eskişehirspor Teknik Direktörü Sağlam: "Bugünkü karşılaşmadan beklentilerimiz karşılık bularak ayrıldığımız için mutluyum"- Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Demirbakan: "Eskişehirspor'un oyunu gerçekten iyiydi. Sahanın her yerini kapatt

Maçın ardından

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Ziraat Türkiye Kupası G Grubu'nda 3-0 kazandıkları Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor maçına ilişkin, "Bugünkü karşılaşmadan beklentilerimiz karşılık bularak ayrıldığımız için mutluyum" dedi.

Sağlam, yaptığı açıklamada, kupadaki grup maçlarına iyi bir başlangıç yapamadıklarını hatırlattı.

İyi bir mücadele ve oyunla gruptaki maçlarda ilk üç puanı kazanmayı hedeflediklerini ifade eden Sağlam, şöyle konuştu:

"Ligde çok fazla görev veremediğimiz arkadaşlarımızı da değerlendirmek ve bundan sonraki dönemle ilgili onları işin içine sokmayı hedefledik. Bugünkü karşılaşmadan beklentilerimiz karşılık bularak ayrıldığımız için mutluyum. Artık, bu maçı bir kenara bırakıp bizim için önemli olan Karabükspor maçını düşünmeliyiz. Bugün özellikle Onur, Kaan, Birol, Andaç, Erkut, Özgür, Hasan ve görev verdiğimiz arkadaşlarımız, sorumluluk alıp iyi mücadele ortayı koydu. Bundan sonraki dönemde performanslarını artırıp oynayan birer futbolcu olmalarını istiyoruz." 

-Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor cephesi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Coşkun Demirbakan ise kendileri için bir test maçı olduğunu bildirdi.

Maçta eksikliklerini gördüklerini anlatan Demirbakan, şunları söyledi:

"Futbolcularımızda bir endişe ve tedirginlik vardı, onu atamadık. İlk yarıda rakip kaleye gidemedik. İkinci devre biraz daha toparlandık. Eskişehirspor iyi oynadı. Onları tebrik ediyorum. Eskişehirspor'un oyunu gerçekten iyiydi. Sahanın her yerini kapattılar. İlk gol bizim yanlışımızdan oldu. Duran toptan bir gol yedik. İkinci devre bazı şeyleri değiştirdik." 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber