Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 17 Aralık 2014 - 23:28 Yorum: 0

Maçın ardından

Gaziantepspor Teknik Direktörü Buruk:

Maçın ardından

GAZİANTEP (AA) - Ziraat Türkiye Kupası A Grubu'nda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile golsüz berabere kalan Gaziantepspor'un teknik direktörü Okan Buruk, maç boyunca oyuna hakim olmaya çalıştıklarını, ancak bunu her zaman başaramadıklarını söyledi. 

Buruk, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, son dönemlerde sakatlıklar nedeniyle farklı oyunculara şans verdiklerini belirtti. 

Ontivero'nun erken sakatlanması nedeniyle dengelerinin biraz bozulduğunu ifade eden Buruk, "Maç boyunca oyuna hakim olmaya çalıştık ama bunu her zaman başaramadık. Bunda rakibimizin doğru oyunu da etkili oldu. Oyunumuzu biraz daha geliştirmeliyiz" dedi.

Kupa maçlarında mevcut oyuncularının durumunu görme fırsatı yakaladıklarına işaret eden Buruk, şunları kaydetti:

"Kimlerle devam edip, edemeyeceğimizle ilgili fikir sahibi oluyoruz. Bildiğiniz gibi lig maçı bizim için daha önemli. Ona odaklanmış durumdayız. Ligde Gaziantepspor'a yakışır bir takım olabilmek için çaba göstereceğiz." 

- Gaziantep Büyükşehir Belediyespor cephesi 

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hakan Kutlu da maç boyunca kora kor mücadele eden iki takımın oyuncularını da kutladı.

İki takımın da haftasonu önemli maçlara çıkacağını anlatan Kutlu, şöyle konuştu:

"Kupa maçları bizim için alt yapıdan oyuncu katıp, katamayacağımızı görme ve kullanmadığımız oyuncuların performansını tespit etme açısından önemli. Bu anlamda bugün oyuncularım güzel performans gösterdiler. O yüzden hepsini yürekten kutluyorum."

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber