Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 21 Aralık 2014 - 16:18 Yorum: 0

Maçın ardından

Balıkesirspor Teknik Direktörü Özdeş:

Maçın ardından

BALIKESİR (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Balıkesirspor'un teknik direktörü Kemal Özdeş, 5-3 kazandıkları Kasımpaşa maçına ilişkin tam zamanında gelen bir galibiyet olduğunu belirterek, "Her galibiyet yeni bir başlangıç" dedi.

Özdeş, maçın ardından yaptığı açıklamada, takımı ve Balıkesir adına kazandıkları için mutlu olduğunu ifade etti.

Ligde 13 maçta attıkları golün yarısını bu maçta kaydettiklerini dile getiren Özdeş, oyuncularının maça katkısının büyük olduğunu söyledi.

Bugüne kadar 10 maçtır kazanamayan bir takım olarak alınan galibiyetin önem taşıdığını vurgulayan Özdeş, "Her galibiyet yeni bir başlangıç. Tam zamanında gelen bir galibiyet. Rakiplerimizin puan kaybettiği bir haftada önemli bir galibiyet aldık. Bunun anlamlı olması için Karabük deplasmanından da puanla dönmeliyiz. Bu maçı da kazanmamız gerekiyor" diye konuştu. 

Maçın devre arasında soyunma odasına girdiklerinde oyuncularına önemli bir şey söylediğini anlatan Özdeş, "Onlara, 'maçı 3-0 kazanmaktansa 1-0'dan geriye düşüp kazanmak daha coşkulu olacak' dedim. Oyuncularım da bunu yaptılar kutluyorum" ifadelerini kullandı. 

- Kasımpaşa cephesi

Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze ise zor maç olduğunu ifade ederek, bir ara oyunu bıraktıklarını ve ardından toparlayamadıklarını söyledi.

İlk devrede soyunma odasına 1-0 girmeyi istediğini kaydeden Arveladze, "Müdahale ederek düzeltmeyi istedim. Müdahale ettik ama olmadı. Çok hata yapan, topu dışarı atmak varken çalım atan bir Kasımpaşa vardı sahada" dedi.

Arveladze, ligde hedeflerinin ilk 8'e girmek olduğunu bildirerek, bunun için kolay gol yememeleri gerektiğini sözlerine ekledi. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber