Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 01 Şubat 2015 - 19:23 Yorum: 0

Maçın ardından

Adanaspor Teknik Direktörü Kurtar: "Galip gelseydik daha üst taraflara gözümüzü dikecektik. Ama yine benim gözümde, 'acaba ilk 6'ya girer miyiz?' düşüncesi var"- Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Arslan: "Kazansaydık daha mutlu olurdum. Kaybedebilirdik ama k

Maçın ardından

ADANA (AA) - PTT 1. Lig'de Şanlıurfaspor ile 1-1 berabere kalan Adanaspor'un Teknik Direktörü Güvenç Kurtar, "Galip gelseydik daha üst taraflara gözümüzü dikecektik. Ama yine benim gözümde, 'acaba ilk 6'ya girer miyiz?' düşüncesi var" dedi.

Kurtar, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, ikinci yarı golü bulduktan sonra rakibin üzerilerine gelmesiyle çıktıkları kontrataklarda farkı açabilecek şanslar bulduklarını kaydetti.

Rakibin uzun boylu futbolcularına önlem alırken golü kısa boylu futbolcudan yemelerini futbolun bir cilvesi olarak değerlendiren Kurtar, "Galip gelseydik daha üst taraflara gözümüzü dikecektik. Ama yine benim gözümde 'acaba ilk 6'ya girer miyiz?' düşüncesi var. Çünkü iyi bir takım olduk. Gayet iyi oyuyoruz. İyi şeyler yapıyoruz, akıllı oynuyoruz. Bundan sonra önümüzdeki maçlarda bir seri yakalamamız lazım" diye konuştu.

-LuaLua'nın transfer görüşmeleri

Kurtar, bir gazetecinin "LuaLua transferi ne durumda?" sorusuna, bu futbolcuyu kente getirdiklerini ve şuan otelde olduğunu söylei.

Futbolcunun menejeri ile de görüştüklerini, para dahil her şeyde anlaştıklarını anlatan Kurtar, şöyle devam etti:

"Her şeyde anlaştık, geldik tam tokalaşacağız ama Adanalı bir menejer var. İsmini söylemeyeyim. İyi, kaliteli bir ailenin çocuğuymuş ama bana göre karakteri bozuk birisi. Buna imzayı attırmadı. O buradayken ona takım aradı, takım buldu. Bunu da söyledi bize, itiraf etti. Biz buraya getirdik, o menejer ona takım buldu. Türkiye'de böyle bir ahlaksızlık var. Adanaspor camiasının buna bir şey yapması, kınaması lazım. Bunları ben kınıyorum, ayıplıyorum. Nasıl bir etik anlayışı, nasıl bir karakter, nasıl bir şey bilmiyorum. Bu, FIFA menejeri ise FIFA'ya şikayet etmek lazım. Her şey hazır, adam araya giriyor ve bunu da açıkca söylüyor. Öyle de bir kareteri var, karekteri yok yani."

-Şanlıurfaspor cephesi

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Cihat Arslan da maçın güzel bir hava, zemin ve taraftar atmosferinde oynandığını kaydetti.

İki takımın da farklı startejisi olduğunu, kendilerinin sahada önde kalmayı, rakibin ise bekleyip hatalardan faydalanmayı tercih ettiğini ifade eden Arslan, şöyle konuştu:

"Maçın geneline baktığımız zaman takımın oynadığı oyun ve performansından memnunum. Yediğimiz gol de oyuna çıkarken bizim kaptırdığımız toptan oldu. Çok fazla kenar ortası getirdik ama iki çok uzun oyuncumuz olmasına rağmen değerlendiremedik. Gol atmak da en kısa oyuncumuza kaldı. O da işin enterasan tarafıydı. Kazansaydık daha mutlu olurdum. Kaybedebilirdik ama kazanabilirdik de öyle bir maç oldu."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber