Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 01 Şubat 2015 - 23:53 Yorum: 0

Maçın ardından

Galatasaray Teknik Direktörü Hamzaoğlu:

Maçın ardından

İSTANBUL (AA) - Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Bursaspor'la 2-2 berabere kaldıkları karşılaşmada rakiplerinin kendilerinden daha üstün bir oyun ortaya koyduğunu söyledi.

Hamzaoğlu, müsabakanın ardından gerçekleştirilen basın toplantısında, "Bugün kaybettiğimiz 2 puan için üzgünüz ama oyuna baktığımızda, gerçekten iyi bir takıma karşı mücadele ettik. Bizden daha çok pozisyona girdiler, belki kazanmayı bizden daha çok hakettiler. Sahada iyi bir oyun ve mücadele vardı" dedi.

Her şeye rağmen Bursaspor maçını kazanmaları gerektiğini dile getiren Hamzaoğlu, "Kazanmaya giden yolda yapmamız gerekenlerde eksiklerimiz vardı. Orta sahada rakibin üstünlüğünü hissettik. Forvette Fernandao'nun iyi mücadelesi bizi bayağı yıprattı. Hücuma net şekilde çıkamadık. Önümüzde daha çok maç var ve takımımdan yine memnunum. Kazanma arzularından, isteklerinden, mücadelelerinden memnunum. Öndeydik, geriye düştük ve sonra galibiyet için son dakikaya kadar mücadelemizi sürdürdük" değerlendirmesinde bulundu.

Hamzaoğlu, Selçuk İnan, Burak Yılmaz ve Semih Kaya'nın eksiklikleri ile Afrika Uluslar Kupası'ndan döner dönmez takımdaki yerini alan Chedjou'nun Bursaspor karşısında bazı kritik hatalar yapmasıyla ilgili yöneltilen soru üzerine, şunları söyledi:

"Eksiklerimiz vardı. Keşke o arkadaşlarımız oynuyor olsalardı. Sahadaki arkadaşlarımızın da onlar kadar istekli olduklarını düşünüyorum. Chedjou ise zor bir periyottan geldi ama iyi olduğunu söyledi ve dün de antrenmanda kendisini iyi gördük. Moral ve fizik olarak hazır durumdaydı. Hatalar yaptı ama belki başkası olsa yine yapacaktı. Onun da mücadelesinden, isteğinden memnunum. Bir anlık dalgınlık oldu ve gol yedik. Futbol hata oyunu ve bunlar olacak."

- "Serdar Aziz gündemimize yeni girmedi"

 Hamza Hamzaoğlu, Bursasporlu oyuncuların maç öncesi Galatasaray'a transferlerinin gündeme getirilmesinin ne kadar etik olduğu konusundaki bir soru üzerine, Fernandao'yu hiç düşünmediklerini, Serdar Aziz'in ise gündemlerine yeni girmediğini kaydetti. 

Son dönemdeki stoper arayışlarının herkesin malumu olduğunu vurgulayan Hamzaoğlu, "Biz Serdar Aziz'i geçen hafta düşünmedik. Gündemimize yeni girmedi. Daha öncesinden ilgilendiğimizi aktardık. Etik dışı bir davranış olduğunu düşünmüyorum. Gazeteler bunu sürekli gündeme getirdi ve hala da soruyorsunuz. Biz de yanıt vermek durumunda kalıyoruz. Etik dışı hiçbir davranışımız yok. Serdar Aziz için bize, kulübünün yetkili kıldığı menajerler aracılığıyla gelindi. Stoper arayışındaydık ve başka bir isim de akla gelmiyor zaten" ifadelerini kullandı.

- "Önemli olan ligin sonunda birinci sırada olmak"

Bursaspor beraberliğiyle lider Fenerbahçe'nin 3 puan gerisine düşmeleri hatırlatılarak, gelecek haftalarda Kadıköy'deki derbi maça puan olarak geride çıkmanın kendilerine nasıl etki edeceği sorulan sarı-kırmızılı teknik adam, "Tabii ki Fenerbahçe maçı önemli. Oradan alınacak 3 puan, hem moral açısından hem de zirve yarışı açısından büyük önem taşıyacak. Sonrası için de moral olacak ama Fenerbahçe derbisine puan olarak geride gitmek bizi çok etkilemez. Bizim için önemli olan, son haftada birinci sırada olabilmek ve hedef bu" şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber