Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 01 Mart 2015 - 19:28 Yorum: 0

Maçın ardından

Elazığspor Yardımcı Antrenörü Engin:

Maçın ardından

ELAZIĞ (AA) - PTT 1. Lig'de, evinde Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a 1-0 mağlup olan Elazığspor'un yardımcı antrenörü Önder Engin, "Son dakikalarda yediğimiz golden dolayı bizim için çok üzücü bir maç oldu" dedi.

Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında maçı değerlendiren Engin, oyun geneline bakıldığında iki takım açısından da mücadele içeren bir karşılaşma olduğunu dile getirdi.

Maçın hakkının beraberlik olduğunu söyleyen Engin, şunları kaydetti:

"Futbolun adaleti olmuyor. Son saniyede gol yedik. Ondan 5 dakika önce de biz iyi bir pozisyon kaçırdık. Futbolda düşünceler bir anda 180 derece değişebiliyor. Berabere kalsaydık şimdi daha farklı şeyler konuşabilirdik ama futbolun adaleti yok. Ümit hocamızın cezasının bitmesine 2 hafta kaldı. O da kenarda olunca yükselişe geçeceğimize inanıyoruz. Futbolcu arkadaşlarımızın ayaklarına sağlık olsun diyorum. Yapacak bir şey yok neticede futbol bu. Tek söyleyeceğimiz bizden daha fazla üzülen yok."

-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor cephesi-

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, alınan galibiyetten dolayı futbolcularını kutladı.

Güzel bir futbol ortaya koyduklarını belirten Kutlu, "Geçen hafta Antalyaspor galibiyetinde de bol pozisyona girip galibiyetle tamamlamıştık. Bugün de deplasmanda Elazığspor gibi güçlü bir takımla oynamamıza rağmen, ilk dakikadan itibaren oyunun hakimiyetini elimize alıp rakibe çok az sayıda pozisyon verip, birçok gol pozisyonuna girdik" diye konuştu.

Golün geç geldiğine değinen Kutlu, şunları ifade etti:

"Daha önce de skoru yakalayabilirdik ama Allah son dakikaya saklamış golü. Son dakikada attığımız golle galip geldik. Oyun olarak son haftalarda çok çok iyiydik ama sonuçları alamıyorduk. Şimdi sonuçları da almaya başladık. Bunu bir seriye çevirmeyi istediğimizi geçen haftaki galibiyetten sonra söylüyorduk. Bunun da devamını getireceğimizi düşünüyorum."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber