Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Spor 07 Mart 2015 - 19:53 Yorum: 0

Maçın ardından

Orduspor Teknik Direktörü Özcan:

Maçın ardından

ORDU (AA) - PTT 1. Lig'de sahasında Şanlıurfaspor'a 5-0 mağlup olan Orduspor'un teknik direktörü Hüseyin Özcan, "Sonuca rağmen, yenilgiyi kabullenmeyerek var güçleriyle mücadele eden oyuncularımla gurur duyuyorum" dedi. 

Özcan, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, karşılaşmanın ilk yirmi dakikası hariç zaman zaman iyi işler yaptıklarını söyledi. Şanlıurfaspor'un ligin en iyi takımları arasında yer aldığını vurgulayan Özcan, şöyle konuştu:

"Oyuna ilk 20 dakika iyi başlayamadık ancak devamında, çocukların kendilerine olan güvenleri yerine geldi. Hatta oyunun bitiş düdüğüne kadar rakip sahada oynamaya çalıştık. Bizim adımıza ortada farklı bir skor var ama sonuca rağmen, yenilgiyi kabullenmeyerek var güçleriyle mücadele eden oyuncularımla gurur duyuyorum. Biz olaya bu açıdan bakıyoruz. Taraftarlarımızdan, camiamızdan da bu açıdan bakmalarını istiyoruz." 

Özcan, genç oyuncularla yollarına devam ettiklerini anımsatarak, ligin bitimine kadar Orduspor'u en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi. 

- Özköylü'nün açıklamaları 

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Osman Özköylü ise genç oyuncularda kurulu takımlara karşı oynamanın zor olduğunu dile getirdi.  

Oyuncuları bazen bu tür maçlara konsantre etmekte güçlük çektiklerini kaydeden Özköylü, "Genç oyunculardan kurulu ve son sıradaki bir takıma karşı oynamak gerçekten zor. Oyuncular bazen böyle maçları küçümser, ciddiye almazlar. Nitekim Adanaspor ve Antalyaspor'un yaşadıkları buna bir örnekti. Biz maç öncesi bunları hep oyuncularımıza anlattık. Onlar da sahada gerekeni yaptı. İyi oyun ve iyi bir sonuçla buradan galip ayrıldığımız için mutluyuz" ifadelerini kullandı. 

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber