Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 08 Mart 2015 - 15:33 Yorum: 0

Maçın ardından

Osmanlıspor Teknik Direktörü Tütüneker:

Maçın ardından

ANKARA (AA) - Osmanlıspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, son haftalarda çok pozisyona girip atamadıklarını belirterek, "Bugün 4 gol geldi, bundan dolayı çok mutluyum" dedi. 

Tütüneker, PTT 1. Lig'de 4-0 kazandıkları Giresunspor maçının ardından düzenlediği basın toplantısında, hakimiyetin 90 dakika kendilerinde olduğunu söyledi.

Düşündüklerini bugün yapabildiklerini anlatan Tütüneker, "Son haftalarda çok pozisyona girip atamıyorduk. Bugün 4 gol geldi, bundan dolayı çok mutluyum. Haftalardır iyi oynadığımızı düşünüyorum. Özellikle son hafta Urfa'da çok iyi oynadık ama goller gelmiyordu. Özellikle taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. 3 iç saha maçında bizi çok iyi desteklediler. Bundan sonra çoğalarak desteklemeye devam etmelerine ihtiyacımız var" diye konuştu. 

 

-Giresunspor cephesi 

Giresunspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, bugün iyi bir oyun sergilemediklerini ve yenilgiyi hak ettiklerini söyledi. 

"Beni üzen mağlubiyetten ziyade bugüne kadar ortaya koyduğumuz oyun karakterini ve mücadeleyi sergileyemememiz oldu" diyen Sözeri, şunları kaydetti: 

"Rakibe reaksiyon da veremedik, bunları yapamayınca mağlubiyet kaçınılmaz oluyor. Deplasmanda ilk yenilgimizi aldık. Osmanlıspor çıkış peşindeydi. Onlar daha çok istedi, daha çok arzulayıp iyi oynadılar ve hak ettikleri bir galibiyet aldılar. Bu maçı unutup önümüzde Alanya deplasmanına odaklanmalıyız. O maçtan puan ya da puanlar çıkararak kendimizi üste atmalıyız. Bu ligin zorluğunu bugün de yaşadık. Çabuk bir şekilde toparlanacağız. Futbolda böyle sonuçlar zaman zaman oluyor. Beklemediğimiz bir anda gol yedik. Geri düşünce Osmanlıspor gibi kaliteli bir rakibe karşı oyunu çevirmek kolay değil. İkinci yarıda ikinci golü de yiyince tamamen demoralize olduk. Oyun disiplininden kopmamamız lazımdı, bize yakışmayan bir yenilgi oldu." 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber