Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 08 Mart 2015 - 16:58 Yorum: 0

Maçın ardından

Samsunspor Teknik Direktörü Altın: "Oyun disiplinini sahaya yansıttığımız zaman, değil 10 kişi 9 kişi de kalsak iyi mücadele ediyoruz ve kazanıyoruz"

Maçın ardından

SAMSUN (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un teknik direktörü Erhan Altın, sahalarında 2-1 kazandıkları Antalyaspor maçına ilişkin, "Oyun disiplinini sahaya yansıttığımız zaman, değil 10 kişi 9 kişi de kalsak iyi mücadele ediyoruz ve kazanıyoruz" dedi.

Altın, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında,  8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.

Galibiyeti eşi ve futbolcuların eşlerine armağan eden Altın, "Ne olursa olsun benim kaliteli futbolcu topluluğum var. Oyun disiplinini sahaya yansıttığımız zaman, değil 10 kişi 9 kişi de kalsak iyi mücadele ediyoruz ve kazanıyoruz. Yıkılmayacağız, ayaktayız. Tüm oyuncularımı tebrik ediyorum” diye konuştu.

- Antalyaspor cephesi

 Antalyaspor Teknik Direktörü Mustafa Ati Göksu ise mağlubiyetten dolayı üzgün olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Öncelikle 3 puan için geldik ama futbolda istediğimiz olmadı. Golden sonra beraberliği yakaladık. Beraberlikten sonra da olmayacak bir hata yüzünden mağlup duruma düştük. Son dakikalarda bu mağlubiyeti beraberliğe çevirmek istedik ama olmadı. Biz bundan sonra önümüzdeki maçlara bakıp, seriye devam etmek için ne gerekiyorsa yapacağız."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber