Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Spor 08 Mart 2015 - 17:08 Yorum: 0

Maçın ardından

Manisaspor Teknik Sorumlusu Mutlu: "Çok önemli bir galibiyet aldık. Alttan çıkmak için 3 puan iyi oldu"

Maçın ardından

MANİSA  (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Elazığspor'u 1-0 yenen Manisaspor'da teknik sorumlusu Dilaver Mutlu, "Çok önemli bir galibiyet aldık. Alttan çıkmak için 3 puan iyi oldu" dedi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Manisaspor Teknik Sorumlusu Mutlu, kadınlar gününü kutlayarak başladığı konuşmasında galip geldikleri için mutlu olduklarını belirtti. 

Ligin ikinci yarısından itibaren iyi futbol sergilediklerini ifade eden Mutlu, "Pozisyon hatalarından dolayı iyi oyunumuzun karşılığını alamadık. Çok önemli bir galibiyet aldık. Alttan çıkmak için 3 puan iyi oldu. Bugün rakibimize pozisyon vermedik. Gol yememek çok önemliydi, gol yemeden maçı bitirdik. Bu güzelliği dış saha maçlarımıza da yansıtıp puan ya da puanlarla dönmek istiyoruz" dedi. 

- Elazığspor cephesi

Cezalı olduğu için maçı tribünden izleyen teknik direktör Ümit Özat'ın yerine basın toplantısına katılan Önder Engin, mağlup oldukları için üzüldüklerini belirterek "Gelecek haftalar açısından skoru yakalayıp çıkışa geçmek istiyoruz" diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber