Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 08 Mart 2015 - 17:48 Yorum: 0

Maçın ardından

Sivasspor Teknik Direktörü Yalçın: "Maçı özetlersek net olarak şunu söyleyebilirim; top bizi sevmedi"

Maçın ardından

SİVAS (AA) - Sivasspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş'a 1-0 yenildikleri maça ilişkin, "Maçı özetlersek net olarak şunu söyleyebilirim; top bizi sevmedi" dedi.

Yalçın, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, "Üzgünüz hem de fazlasıyla üzgünüz. Öyle oldu böyle oldudan ziyade sonuçta kaybettik. Oyunun genelinde çok daha iyi oynayan, güçlü duran, pozisyona giren taraf olduğumuzu, kesinlikle mağlubiyeti hak eden taraf olmadığımızı düşünüyorum. Mücadeleden ötürü oyuncularımı tebrik ediyorum ancak futbol, sonuç oyunu. Sonuçta tabelada bir skor yazılı ve bizim puanımız yok" diye konuştu.

Ligde bulundukları konumdan bir an önce kurtulmak istediklerini dile getiren Yalçın, "Maçı özetlersek net olarak şunu söyleyebilirim; top bizi sevmedi. Ligin bitmesine daha çok var. Önümüzde 11 müsabaka var, bu maçlarda puanlar alıp küme düşme hattından uzaklaşmak istiyoruz" dedi.

 

- "Hakemin yönetiminden bugün hiç memnun değiliz" 

Karşılaşmanın hakeminin kararlarının sorulması üzerine Yalçın, hakem Bülent Yıldırım'ın arka arkaya "acayip fauller" çaldığını öne sürerek, "Daha yürekli yönetmeleri lazım. Başkalarını korumayacaksın. Bırak kim güçlüyse o ayakta kalsın. Hakemin yönetiminden bugün hiç memnun değiliz" ifadelerini kullandı.

Sivasspor'un forvet hattının yeterli olup olmadığının sorulması üzerine Yalçın, Beşiktaş maçında son vuruşlarda beceriksiz olduklarını söyledi.

Yalçın, oyuncularının performansından çok memnun olduğunu dile getirerek, maçı "çok komik bir gol" yiyerek kaybettiklerini belirtti.

Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'dan teklif gelmesi durumunda hangi takımı tercih edeceğinin sorulması üzerine Yalçın, bunları düşünmek için çok fazla vakitleri olmadığını, tek düşüncelerinin Sivasspor'un kümede kalması olduğunu söyledi.

Sergen Yalçın, maçta enteresan pozisyonlar olduğunu dile getirerek, "Kenarda oturmak çok zor, sahada oynamak çok daha kolay. Teknik direktör olarak seyretmek işin en zoru. Yapacak bir şey yok. Bundan sonrasına bakacağız. İyi bir takımız, iyi mücadele ediyoruz, iyi bir oyuncu grubumuz var" şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber