Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 13 Mart 2015 - 16:28 Yorum: 0

Maçın ardından

Bandırmaspor Teknik Direktörü Çapanoğlu: "Altın değerinde 2 puan kaybettik"

Maçın ardından

BALIKESİR (AA) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta, sahasında Kırklarelispor ile 2-2 berabere kalan Bandırmaspor'un Teknik Direktörü Mustafa Çapanoğlu, "Altın değerinde 2 puan kaybettik" dedi.

Çapanoğlu, maç sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, zirvedeki rakiplerinin puan kaybettiği haftada çok önemli bir avantajı değerlendiremediklerini söyledi.

 

İlk yarıyı 1-0 geride kapatmaları nedeniyle oyuncularının paniklediğini belirten Çapanoğlu, şöyle konuştu:

"İkinci yarı ise kazanma adına yaptığımız mücadele sırasında beklemediğimiz bir anda kontrataktan bir gol daha yedik. 2-0 geriye düştükten sonra baskımızı ortaya koyduk ve sahadan 2-2 beraberlikle ayrıldık. Altın değerinde 2 puan kaybettik. Son vuruşlardaki eksikliğimizden dolayı 3 puanla değil ancak 1 puanla sahadan ayrılabildik. Kazanmamız gereken bir maçtı. Buna rağmen 4 puan farkla liderliğimiz sürüyor. Rakiplerimizin puan kaybettiği bir dönemde buradan alacağımız 3 puan, lig şampiyonluğumuzu yüzde 70 garantilememizi sağlayacaktı. Kırklarelispor bize karşı çok akıllı oynadı. Kalecileri Alişan müsabaka boyunca iki penaltı ve 3 gol pozisyonunu kurtardı."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber