Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 13 Mart 2015 - 23:03 Yorum: 0

Maçın ardından

Bursaspor Teknik Direktörü Güneş:

Maçın ardından

BURSA (AA) - Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Spor Toto Süper Lig'de sahalarında 4-2 kazandıkları Balıkesirspor maçıyla ilgili "Daha çok kazanmayı isteyen takım bizdik" dedi.

Güneş, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, önceki gün vefat eden Fenerbahçe Kulübü eski yöneticisi Şadan Kalkavan, sanatçı Erol Büyükburç ve Bursaspor Divan Kurulu Üyesi Fehmizat Bayraktar'a başsağlığı diledi. 

Bugün statta taraftarın ve bazı oyuncuların olmamasına karşın çok fazla gol olduğunu belirten Güneş, "Daha çok kazanmayı isteyen takım bizdik. Goller attık, yedik, kaçırdık. Bizim için beklenmeyen şekilde çok fazla pozisyon verdik. Çok gereksiz gol yedik. Hücum bakımından çok pozisyon bulduk. Oyunun hakkı bizdeydi, öyle de oldu" diye konuştu.

Güneş, bir gazetecinin, "Balıkesirspor Teknik Direktörü Kemal Özdeş'in karşılaşmanın hakemiyle ilgili sitemi oldu. Bu konuda siz neler düşünüyorsunuz?" sorusuna şu yanıtı verdi:

"Kemal hocanın ne dediğini bilmiyorum ama biz oynadığı oyunla söz hakkı olan bir takım olmayı tercih ediyoruz. Geçen hafta Eskişehirspor maçında oyunun hakimi biz değildik, itiraz bile etmedik. Ezilen bir takımın hakemi eleştirmesini doğru bulmuyorum. Biz eleştirilerimizi futbol adına yapıyoruz. Eğer iyi oynadınız, hakem hatası yüzünden yenildiğiniz, o zaman itiraz edebilirsiniz. Maçın gidişiyle ilgili çok bariz pozisyon yok."

Deneyimli teknik adam, "Oyundan çıkan oyuncularınız sinirli oluyor. Holmen ve Ozan Tufan bu akşam öyle görüntü verdi. Bunun için neler söyleyeceksiniz?" sorusuna ise, "Saha içinde zaman zaman gerginlikler oluyor. Gerginlikleri ve oyun içindeki rahatsızlıkları düzelttiğimiz zaman daha iyi olacaktır. Bunlar futbolda olacaktır. Kötü niyet yok ama öfke kontrolü bakımından sıkıntı var" karşılığını verdi. 

 

- Balıkesirspor cephesi

 

Balıkesirspor Teknik Direktörü Kemal Özdeş ise Bursaspor karşında aldıkları 4-2'lik mağlubiyet nedeniyle çok üzgün olduklarını söyledi. 

Beşiktaş ve Çaykur Rizespor maçlarından sonra bu karşılaşmada da kazanabilecek pozisyonlar elde ettiklerini vurgulayan Özdeş, "Bundan dolayı çok üzgünüm. Bu, son sırada olmanın psikolojisi. Bursaspor çok iyi takım. Onlara karşı doğru oynamak zorundasınız. Oyuncularımla bunu yapmaya çalıştık" dedi. 

Özdeş, puan cetvelinin son sırasında bulunduklarını ve zor şartlarda mücadele ettiklerini ifade ederek, şunları kaydetti:

"Şehrin hayalleri var. Üst üste maçlar kazanmak istiyorsunuz. Ancak hakemlerin sonuca etki ettikleri maçlar var. Bursaspor'un galibiyetini küçümsemek istemiyorum ama penaltı verildikten sonra maç bizim için bitti. Sonuna kadar bu ligde var olmak için mücadele edeceğiz, toparlanmak için uğraşacağız. İçeride üst üste iki maçımız var. Seriye ihtiyacımız var. Sonuna kadar karakter göstermek, sonuç almak isteyeceğiz. Ben hakemlerimizin bu maçlara odaklanmasını istiyorum. Derbi maç gibi yönetmelerini istiyorum. Renkleri düşünmesinler. Onların konsantre olmaya da ihtiyaçları var."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber