Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Spor 14 Mart 2015 - 19:03 Yorum: 0

Maçın ardından

Albimo Alanyaspor Teknik Direktörü Kalpar:

Maçın ardından

ANTALYA (AA) -  PTT 1. Lig'de sahasında Giresunspor'a 2-1 yenilen Albimo Alanyaspor'da, teknik direktör Hüseyin Kalpar, iki kez mağlup duruma düşen bir takımın kendi sahasında zorlanacağını söyledi.

Kalpar, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, mağlubiyeti hak edecek bir oyun oynamadıklarını belirterek, "İyi bir çıkış yakaladık ve bunu devam ettirmek istedik. İyi bir avantaj elde edecektik. Kaybettik ama önümüzde maçlar var" dedi.  

Rakibe çok net pozisyonlar vermediklerini dile getiren Kalpar, 2. dakikada yedikleri golün kendilerini sıkıntıya soktuğunu vurgulayarak, "Çok basit bir gol yedik. Baskılı oyunun ardından Ayite ile beraberliği yakaladık. İkinci yarıda kaçırılan bir ofsayt pozisyonu ve ardından gelen penaltı bizi bir kez daha mağlup duruma düşürdü. İki kere mağlup duruma düşen bir takım kendi sahasında zorlanır. Biz de zorlandık. Çünkü 2-1'den sonra beraberliği yakalamak için büyük bir efor sarf ettik. Ağır ve kaygan zeminde istediğimiz bazı şeyleri de yapamadık" ifadelerini kullandı.

Kalpar, mağlubiyeti ileriki maçlarda telafi edeceklerini sözlerine ekledi. 

Giresunspor Teknik Direktörü Erhan Sözeri ise geçen hafta aldıkları mağlubiyeti bu hafta telafi etmek istediklerini belirterek, "Bu camiayı temsil ediyorsak, yakışır şekilde etmeliyiz. Bugün pozitif anlamda oyuncularımız geri bildirimlerini gösterdiler ve kendi öz karakterlerine döndüler. Maçı kazanmayı hak edecek mücadeleyi gösterdiler" diye konuştu. 

Son 8 maçın 7'sini kazanmış bir takımla mücadele ettiklerini vurgulayan Sözeri, galibiyeti kendilerini yalnız bırakmayan taraftarlara armağan ederek, "Önümüzde Boluspor maçı var. O maçı da kazandığımız takdirde hedeflerimize daha da yaklaşacağız" dedi. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber