Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 15 Mart 2015 - 21:33 Yorum: 0

Maçın ardından

Antalyaspor Teknik Direktörü Göksu: "Hedeften dönmek yok. Sezon sonuna kadar elimizden geleni yapıp takımı Süper Lig'e çıkaracağız"

Maçın ardından

ANTALYA (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Antalyaspor'un Teknik Direktörü Mustafa Ati Göksu, sezon sonuna kadar ellerinden geleni yapıp, takımı Süper Lig'e çıkartacaklarına inandığını bildirdi. 

Göksu, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, futbolcularının maçı kazanmak için elinden gelen gayreti gösterdiğini söyledi. İkinci devre tek kale oynadıklarını belirten Göksu, kendilerine destek veren taraftara da teşekkür etti. 

Şampiyonluk yolunda taraftarın desteğine ihtiyaç duyduklarını anlatan Göksu, "Taraftar bu maçta gösterdiği desteği bizden diğer maçlarda da esirgemesin. Hedeften dönmek yok. Sezon sonuna kadar elimizden geleni yapıp takımı süper lige çıkaracağız" dedi. 

Göksu, takımın gol atmakta sıkıntı yaşadığını sözlerine ekledi. 

- Adana Demirspor cephesi

Adana Demirspor Teknik Direktörü Ünal Karaman ise Antalyaspor'dan alınan bir puanın kötü bir sonuç olmadığını söyledi. Sahada oyuncularının pozitif bir futbol ortaya koyduğunu anlatan Karaman, şunları söyledi:

"Gol pozisyonlarında yorgunluk ya da tecrübesizlikten kaynaklanan tercih hataları yaptık. Yenilmemek mutluluk verici. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Buradan aldığımız bir puan ilerleyen dönemde çok işimize yarayacak. Zorlu periyottan geçiyoruz. Bu periyodu başarıyla atlatacağımıza inanıyorum."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber