Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Spor 16 Mart 2015 - 23:23 Yorum: 0

Maçın ardından

Trabzonspor Teknik Direktörü Yanal:"Trabzonspor'un oyunda kazanma arzusunu ortaya koyamaması bugünkü mağlubiyetin tek nedeni"- "Bu maç, arayı kapatmak veya puanları yaklaştırmak için şanstı. Bu şansı ertelemiş olduk"

Maçın ardından

GAZİANTEP (AA) - Spor Toto Süper Lig'de Gaziantepspor'a deplasmanda 2-0 yenilen Trabzonspor'da, teknik direktör Ersun Yanal, mağlubiyetin tek nedenini kazanma arzularını ortaya koyamamaları olarak gösterdi.

Yanal, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, karşılaşmada her iki takımın da futbolun içerisinde yer alan aksiyonları üretmekte zorlandığını söyledi. Hem ofansif hem de defansif olarak iyi bir oyun ortaya koyamadıklarını ifade eden Yanal, "Bugün özellikle ikinci toplarda oldukça zaafımız ortaya çıktı. Rakibe bu konuda oldukça avantaj verdik" dedi.

Karşılaşmanın her iki taraf için de kısır geçtiğini dile getiren Yanal, şunları kaydetti:

"Trabzonspor'un oyunda kazanma arzusunu ortaya koyamaması bugünkü mağlubiyetin tek nedeni. Bu tavır ve bu iştah hiçbir zaman galibiyeti getirmeye yetmez. Kazanmak için önce kazanma arzusunu ortaya koymak lazım ama biz bugün bunu ortaya koyamadık."

"Bu maç, arayı kapatmak veya puanları yaklaştırmak için şanstı. Bu şansı ertelemiş olduk" diyen Yanal, maçtaki kazanma arzularının eksik olmasındaki nedenle ilgili bir soruyu da şöyle yanıtladı:

"Geçen haftaki kazanma arzusu bizi oldukça motive etmişti ama bugünkü kazanma arzusu eksikliğini oturup oyuncularla tartışmamız gerekiyor. Nedenini onlarla iletişim kurup, konuştuktan sonra değerlendirebileceğiz. Bakıp, öğreneceğiz. Her şeyi değerlendireceğiz. Olmuyorsa elimizdeki oyuncularla, olabilecek oyuncularla önümüze bakacağız. Kadroda istikrarlı şekilde oynayacak isimlerle oynayacağız."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber