Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 20 Mart 2015 - 22:23 Yorum: 0

Maçın ardından

Albimo Alanyaspor Teknik Direktörü Kalpar:

Maçın ardından

ANKARA (AA) - PTT 1. Lig'de Osmanlıspor'u deplasmanda 2-1 yenen Albimo Alanyaspor'da, teknik direktör Hüseyin Kalpar, "İyi mücadelenin karşılığında 3 puanı aldık" dedi.

Kalpar, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Osmanlıspor galibiyetinin kendilerini ilk 6 hedefine bir adım daha yaklaştırdığını söyledi.

Karşılaşmanın zorlu geçeceğinin bilinciyle başkente geldiklerini belirten Kalpar, "Her iki takım için de önemli bir maçtı. Doğru mücadele etmemiz gerekiyordu. Zaman zaman hatalar yaptık ama oyun disiplininden hiç kopmadık. İyi mücadelenin karşılığında 3 puanı aldık" diye konuştu.

 

- Osmanlıspor cephesi

 

Osmanlıspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker ise ikinci yarı adeta tek kale oynamalarına rağmen bir türlü galibiyet golünü bulamadıklarını dile getirdi. 

Albimo Alanyaspor ceza sahasına 17-18 orta yaptıklarını dile getiren Tütüneker, "Birilerin oraya girmesi lazım. Bu kadar emek var. İki, üç gol çıkması gerekiyor. Golü bulamadığımız zaman sıkıntı yaşıyoruz. Milli maç arasından sonra lig devam edecek. Daha 9 maç var, her şey bitmedi ama darbe aldık" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber