Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 21 Mart 2015 - 18:43 Yorum: 0

Maçın ardından

Medicana Sivasspor Teknik Sorumlusu Kaynak: "Oyuncu arkadaşlarım yüreğiyle mücadele etti"

Maçın ardından

SİVAS (AA) - Medicana Sivasspor Teknik Sorumlusu Orhan Kaynak, Bursaspor'u 4-1 yendikleri maçta sahada her şeyi doğru yaptıklarını belirterek, futbolcuların yüreğiyle mücadele ettiğini söyledi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliğinin, Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ı tedbirli olarak PFDK'ya sevk etmesi nedeniyle maçın ardından düzenlenen basın toplantısına katılan Kaynak, maçtan önce böyle bir skoru beklemediklerini belirtti.

Bursaspor karşısında sahada her şeyi doğru yapan bir takım olduğunu dile getiren Kaynak, "İyi başladık, erken gol bulduk, sonrasında Bursaspor topa çok hakim olan görüntüdeydi. Oyuncu arkadaşlarım yüreğiyle mücadele etti. Kontra ataklardan bulduğumuz pozisyonları değerlendirdik. Bursaspor çok kaliteli bir takım, bundan sonraki maçlarda onlara başarılar diliyorum" diye konuştu.

Galibiyete ihtiyaçları olduğu için daha ofansif bir oyuncu grubuyla mücadele ettiklerini aktaran Kaynak, oynayan oynamayan bütün futbolcuların galibiyete katkısı olduğunu vurguladı.

Kaynak, coşkulu şekilde takımını destekleyen taraftarlara da teşekkür etti.

Nijeryalı forvet Michael Eneramo'nun durumunun sorulması üzerine Kaynak, "Kayserispor maçında aldığı darbe sonrası emarı çekildi. Çapraz bağları koptu, sezonu kapattı. Geçmiş olsun diyoruz" dedi.

Kaynak, maçta sakatlanarak oyuna devam edemeyen Batuhan Karadeniz'in durumunun ise yarın çekilecek MR'dan sonra belli olacağını kaydetti.

 

- Bursaspor cephesi

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş de futbolda her türlü sonuç çıkabildiğini, mağlubiyetin de farklı mağlubiyetin de bu işin doğasında olduğunu söyledi.

Oyunun başında hem havaya hem sahaya uyum sağlamayadıklarını dile getiren Güneş, Sivasspor'un ilk atakta golü bulduğunu, golden sonra yakaladıkları 2-3 pozisyonu  değerlendiremediklerini belirtti.

Kendilerine yakışmayan bir ilk yarı geçirdiklerini ve çok hata yaptıklarını aktaran Güneş, "Hava ve saha şartları ne olursa olsun böylesine hataları kabul etmek mümkün değil" diye konuştu.

Hatalarını iyi değerlendiren Sivasspor'un karşılaşmadan galip ayrıldığını belirten Güneş, "Üzgünüz, hem 2 oyuncu hem de 3 puan kaybettik" dedi.

Güneş, galibiyetten dolayı Sivasspor'u tebrik etti.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber