Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Nisan 2015 - 18:33 Yorum: 0

Maçın ardından

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta, sahasında İnegölspor'u 1-0 yenen Bandırmaspor'un teknik direktörü Mustafa Çapanoğlu, liderliği geri aldıkları için mutlu olduklarını söyledi

Maçın ardından

BALIKESİR (AA) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta, sahasında İnegölspor'u 1-0 yenen Bandırmaspor'un teknik direktörü Mustafa Çapanoğlu, liderliği geri aldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Çapanoğlu, bu maçın geçen haftaki Kahramanmaraşspor maçında alınan mağlubiyetten sonra son derece zor olduğunu belirterek, ''Hafta başından bu yana bu maçla ilgili teknik heyet ve taraftarlar olarak oyuncularımızın motivasyonunu en üst düzeye çıkarmak için büyük çaba gösterdik. Taraftarlarımız tesislere gelerek oyuncularımıza büyük destek verdiler'' dedi.

Bu günde müsabakaya iyi başladıklarının altını çizen Çapanoğlu, ''İlk yarı takım olarak çok iyi oynadık. İstediğimiz golü de bulduk ve çok sayıda da gol kaçırdık. İkinci yarıya takım olarak temkinli başladık. Devre arasında  oyuncularımla yaptığım görüşmede aynı tempoyla oynayıp ikinci golü bulmalarını söyledim. Onur’un çift sarı karttan oyun dışında kalması oyun dengemizi bozdu. Bundan sonra daha kontrollü oynamaya başladık. 23 hafta sonra kaybettiğimiz liderliği tekrar geri almamızın onuru yaşıyoruz'' ifadelerini kullandı.

Çapanoğlu, haftaya deplasmanda karşılaşacakları Sarıyer maçını da kazanmaları halinde PTT 1. Ligi'ne çıkacaklarını savundu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber